Hoe Maak Je Een Map Op Iphone

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Map Op Iphone
Hoe Maak Je Een Map Op Iphone

Video: Hoe Maak Je Een Map Op Iphone

Video: Hoe Maak Je Een Map Op Iphone
Video: iPhone 11 How to Create Folders (iOS 13) 2024, Mei
Anonim

Mappen op de iPhone worden gebruikt om groepen snelkoppelingen te maken. U kunt een map maken als u de toepassingen die zich op het startscherm van het apparaat bevinden, wilt categoriseren. De nieuwe catalogus zal helpen bij het stroomlijnen van menu's en het gebruik van smartphones gemakkelijker maken door het gemakkelijker te maken om door snelkoppelingen te navigeren.

Hoe maak je een map op iphone
Hoe maak je een map op iphone

instructies:

Stap 1

Het maken van een map op het hoofdscherm van het apparaat is beschikbaar vanaf iOS 4. Met behulp van mappen kunt u vergelijkbare applicaties in een apart menu-item groeperen. De bewerking kan rechtstreeks vanaf een smartphone worden uitgevoerd zonder deze op een computer aan te sluiten.

Stap 2

Schakel over naar de bewerkingsmodus voor het startscherm. Ontgrendel hiervoor je smartphone door op de aan/uit-knop aan de bovenzijde van het apparaat te drukken. Klik op een willekeurig applicatiepictogram dat beschikbaar is op het scherm en houd uw vinger vast totdat alle pictogrammen beginnen te trillen en een kruispictogram aan de linkerkant van elk pictogram verschijnt, waarmee u geïnstalleerde programma's kunt verwijderen.

Stap 3

Verplaats het ene pictogram over het andere op het scherm. Om dit te doen, klikt u op een toepassing en verplaatst u deze over een andere. Hiermee kunt u twee snelkoppelingen combineren in één smartphonemap.

Stap 4

Om de gemaakte map te hernoemen, gaat u terug naar de modus voor het bewerken van de volgorde van het plaatsen van de pictogrammen op het scherm en klikt u op de afbeelding van de map. Er verschijnt een dialoogvenster op het scherm waarin u een naam voor de directory kunt invoeren. Klik op de regel om tekst in te voeren en voer de gewenste naam in. Hieronder worden de applicaties getoond die in deze directory staan.

Stap 5

Om nog een programma aan de catalogus toe te voegen, verplaatst u in de bewerkingsmodus de snelkoppeling van de gewenste toepassing naar het mappictogram. Als alles correct is gedaan, verschijnt de nieuwe toepassing in de geselecteerde map.

Stap 6

Het verwijderen van mappen gebeurt ook in de bewerkingsmodus. Klik op het mappictogram en begin met het verplaatsen van de gekopieerde snelkoppelingen naar uw bureaublad. Zodra er geen applicaties meer in de directory staan, wordt de directory automatisch uit het systeem verwijderd.

Aanbevolen: