Hoe Mms Te Openen

Inhoudsopgave:

Hoe Mms Te Openen
Hoe Mms Te Openen

Video: Hoe Mms Te Openen

Video: Hoe Mms Te Openen
Video: How To: Enable or Disable MMS Auto Retrieve on Android | Fix Delayed Texts 2024, Mei
Anonim

MMC is een datatransmissiesysteem, namelijk afbeeldingen, geluidsbestanden, video. Met het systeem kunt u niet alleen bestanden uitwisselen via uw telefoon, maar ook via internet. De eerste MMS werd op 4 juli 2001 in Noorwegen verzonden door de mobiele operator Telenor. In Rusland werd deze dienst op 12 mei 2003 getest door de mobiele operator MTS. MMS bestaat uit twee delen: het eerste deel wordt opgeslagen op de WAP-server van de mobiele operator, terwijl het tweede deel naar de ontvanger wordt gestuurd.

Hoe mms te openen
Hoe mms te openen

instructies:

Stap 1

Om MMS te bekijken, moet u ervoor zorgen dat de internetinstellingen op uw telefoon correct zijn. Als uw telefoon WAP niet ondersteunt of als de instellingen niet in orde zijn, ontvangt u een melding over inkomende MMS met een link om deze te bekijken.

Stap 2

Als internet op uw telefoon is geconfigureerd, gaat u naar het telefoonmenu om MMS te bekijken. Selecteer vervolgens de optie "Berichten". Het wordt meestal aangeduid als een gewone envelop.

Stap 3

Er wordt een lijst met bijlagen voor u geopend - selecteer het MMS-item uit de vermelde. Vervolgens moet u op "Inbox" of "Ontvangen" klikken. Berichten in dit item zijn gesorteerd op datum van ontvangst.

Stap 4

Als uw telefoon geen WAP ondersteunt, kunt u de MMS bekijken die naar u is verzonden via het gewone internet, hiervoor moet u de link kopiëren die door uw mobiele provider is verzonden.

Aanbevolen: