Hoe Anti-ion Beeline Aan Te Sluiten

Inhoudsopgave:

Hoe Anti-ion Beeline Aan Te Sluiten
Hoe Anti-ion Beeline Aan Te Sluiten

Video: Hoe Anti-ion Beeline Aan Te Sluiten

Video: Hoe Anti-ion Beeline Aan Te Sluiten
Video: Как отключить платные услуги на Билайне? Личный кабинет / Мобильное приложение 2024, Mei
Anonim

Als u anoniem wilt bellen naar andere abonnees van het Beeline-netwerk, abonneer u dan op de "Number Anti-Identifier"-service. Houd er echter rekening mee dat als de persoon die u belt de Super Caller ID-service heeft geactiveerd, hij uw nummer zal zien. En zelfs als hij niet is verbonden, kan hij uw telefoon herkennen door oproepgegevens te bestellen. Bovendien kunt u uw nummer niet verbergen via sms en mms.

Hoe anti-ion Beeline aan te sluiten
Hoe anti-ion Beeline aan te sluiten

instructies:

Stap 1

Bel vanaf uw mobiele telefoon "Beeline" op het nummer 0604171. Activeer indien nodig het schermtoetsenbord. Luister naar gedetailleerde informatie over de AntiAON-service, verbindingsvoorwaarden en kosten in uw regio. Als u niet van gedachten bent veranderd om verbinding te maken met de service, doet u dit volgens de aanwijzingen van de autoinformer.

Stap 2

Stuur een verzoek om de AntiAON-service te activeren door vanaf uw Beeline-telefoon te bellen naar het nummer 067409171. Wacht op een sms-bericht dat de service is geactiveerd.

Stap 3

Bel 0611. Ga met het toetsenbord van uw telefoon naar de alfabetische lijst met Beeline-services. Selecteer de dienst "AntiAON" en activeer deze zelf. Of selecteer de verbinding met de operator van het Customer Service Center en vraag hem om deze dienst voor je aan te sluiten. Wees tegelijkertijd voorbereid op het noemen van de paspoortgegevens die in het contract zijn gespecificeerd.

Stap 4

Verzend de USSD-opdracht * 110 * 171 # vanaf uw telefoon. Wacht op een antwoord-sms over de activering van de service.

Stap 5

Stuur USSD-opdracht * 111 #. Het servicemenu verschijnt op het display van uw telefoon. Om door de secties te navigeren, stuurt u als antwoord het nummer dat overeenkomt met het nummer van het item dat u nodig hebt. Maak de overstap: "My Beeline" - "Services" - "AntiAON" - "Connect". Wacht op een sms dat de dienst is geactiveerd.

Stuur het bijbehorende nummer als antwoord
Stuur het bijbehorende nummer als antwoord

Stap 6

Abonneer u op de dienst via het SIM-menu "Beeline" van uw telefoon. Zoek hiervoor het SIM-menu en maak de overgang: "My Beeline" - "Communicatiediensten" - "AntiAON" - "Connect". Wacht op een sms over de activering van de service.

Activeer de dienst via het SIM-menu
Activeer de dienst via het SIM-menu

Stap 7

Activeer de service "Nummeridentificatiebeperking" met behulp van het internetservicecontrolecentrum "My Beeline" https://uslugi.beeline.ru/. U kunt een tijdelijk wachtwoord bestellen om toegang te krijgen tot het systeem via het SIM-menu, service * 111 #, en door het commando * 110 * 9 # te verzenden.

Stap 8

Voer het ontvangen wachtwoord in het overeenkomstige veld op de inlogpagina in. Stel vervolgens een permanent wachtwoord in zoals vereist door het systeem. Ga vanaf de hoofdpagina van uw persoonlijke account naar het gedeelte "Servicebeheer".

Stap 9

Open de volledige lijst met services die beschikbaar zijn voor verbinding. Zoek "AntiAON" in de lijst en zet een vinkje (marker) in deze regel. Klik op de knop "Verbinden".

Zoek AntiAON in de lijst met services
Zoek AntiAON in de lijst met services

Stap 10

Lees de voorwaarden voor activering van de service. Als u niet van gedachten bent veranderd, klikt u op de knop "Ja".

Aanbevolen: