Hoe De Beeline-zoeker Aan Te Sluiten

Inhoudsopgave:

Hoe De Beeline-zoeker Aan Te Sluiten
Hoe De Beeline-zoeker Aan Te Sluiten
Anonim

Het leven van een moderne persoon is nauw verbonden met mobiele communicatie, wat veel voordelen heeft ten opzichte van vaste telefoons. Een van deze voordelen is dat u het nummer van de beller direct kunt zien. Nummerherkenning of nummerherkenning is inbegrepen in het basispakket en wordt in de meeste gevallen automatisch aangesloten. Soms kan deze service om welke reden dan ook worden afgesloten. Hoe de Beeline-beller-ID aan te sluiten?

Hoe de Beeline-zoeker aan te sluiten
Hoe de Beeline-zoeker aan te sluiten

Noodzakelijk

  • • mobiele telefoon aangesloten op het Beeline-netwerk;
  • • computer en internet.

instructies:

Stap 1

U kunt op verschillende manieren verbinding maken om de Beeline-nummers te bepalen. Een van deze manieren is de mogelijkheid om dit te doen door naar de website van het bedrijf te gaan. Elk modern mobiel bedrijf heeft zijn eigen website en biedt zijn abonnees een persoonlijke accountservice. De Beeline-website heeft ook een service genaamd "Self-service management" en bevindt zich in de linkerkolom van de hoofdpagina, in het gedeelte "Services". Door op het opschrift "Persoonlijk account" te klikken, komt de abonnee op de pagina waar u de login en het wachtwoord moet invoeren. De gebruikersnaam is het telefoonnummer van de abonnee en het wachtwoord moet worden verkregen. U moet het gratis servicenummer * 110 * 9 # bellen, na korte tijd wordt het wachtwoord in een sms-bericht verzonden naar de telefoon van waaruit de oproep is verzonden. Nadat u uw persoonlijke account hebt ingevoerd, kunt u elke service verbinden en verbreken, inclusief de beller-ID.

Stap 2

Een andere manier om een beller-ID aan Beeline te koppelen, is door het SIM-menu te openen, dat beschikbaar wordt zodra de SIM-kaart van de telefoon is geactiveerd. Zeer oude kaarten ondersteunen deze service niet, maar Beeline biedt haar abonnees aan om ze te vervangen door SIM-kaarten van een nieuw type die toegang hebben tot dit menu. Dit menu heeft een item genaamd "Mijn Beeline". Door deze sectie te openen, kunt u de diensten van het bedrijf rechtstreeks vanaf de telefoon van de abonnee beheren. Wanneer contact wordt opgenomen met de help van het SIM-menu, wordt de communicatie met het bedrijf uitgevoerd via sms-berichten. Meestal bevindt dit menu zich in het gedeelte "Toepassingen", dat te vinden is in het hoofdmenu van uw telefoon. Op de website van Bilan staan gedetailleerde instructies over waar je het SIM-menu kunt vinden voor elk merk en type telefoon. Het staat op de pagin

Stap 3

Een andere handige Beeline-service is het menu dat wordt geopend wanneer de abonnee het gratis nummer * 111 # belt. Met zijn hulp krijgt u niet alleen toegang tot verschillende entertainmenttoepassingen, maar ook tot verbindingsdiensten, waaronder het verbinden van een beller-ID. U hoeft alleen maar de sectie "Mijn Beeline" te selecteren.

Stap 4

Daarnaast zijn er snelle serviceopdrachten waarmee u de Beeline-beller-ID kunt verbinden. U moet * 110 * 061 # of 067409061 bellen. In het eerste geval wordt de communicatie met de klantenservice uitgevoerd via sms-berichten en in het tweede geval volgt u de spraakopdrachten van het antwoordapparaat.

Aanbevolen: