Hoe Maak Je Een Foto Zoals Op Instagram

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Foto Zoals Op Instagram
Hoe Maak Je Een Foto Zoals Op Instagram

Video: Hoe Maak Je Een Foto Zoals Op Instagram

Video: Hoe Maak Je Een Foto Zoals Op Instagram
Video: HOE MAAK IK EEN GOEDE INSTAGRAM BIOGRAFIE 2024, Maart
Anonim

Instagram is een sociaal netwerk met als belangrijkste concept het snel online verwerken en delen van foto's. De populariteit van deze service is snel gegroeid en als gevolg daarvan is het concept van "styling van foto's in de stijl van Instagram" verschenen.

Hoe maak je een foto zoals op Instagram
Hoe maak je een foto zoals op Instagram

Het is nodig

  • - de foto;
  • - het internet;
  • - computer of mobiel apparaat.

instructies:

Stap 1

Nu zijn er in Runet veel verschillende services, vergelijkbaar met het concept van "Instagram". Daarom is het nu niet alleen voor iPhone-bezitters in de mode om foto's te verwerken. Met dergelijke sites en applicaties kun je effecten creëren zoals op Instagram via een gewone desktopcomputer.

Stap 2

Een foto maken zoals op Instagram betekent achtereenvolgens drie fasen doorlopen. Door variaties van deze stappen te combineren, kunt u een groot aantal foto's maken met totaal verschillende effecten.

Stap 3

De eerste stap is het kiezen van een filter. Doorgaans bieden services en applicaties tot 30 verschillende filters om uit te kiezen. De tweede is de keuze van het effect: van verschillende slijtplekken tot veelkleurige highlights. En tot slot - veel kaders waarin u uw foto kunt plaatsen.

Stap 4

Kies het apparaat waarop u Instagram-achtige foto's wilt verwerken en upload deze naar het sociale netwerk. Het kan een computer, tablet-pc, smartphone of Apple-technologie zijn.

Stap 5

Om op een computer te werken, is het het handigst om foto's naar speciale services te uploaden en online te verwerken. Dergelijke diensten zijn niet zo wijdverbreid als mobiele applicaties, maar Pixrl (pixlr.com) en Rollip (rollip.com) worden als van de hoogste kwaliteit beschouwd. Ze werken volledig gratis en hebben de mogelijkheid om online foto's te maken met de ingebouwde camera.

Stap 6

De meest voorkomende applicatie, zo dicht mogelijk bij Instagram, is EyeEm (werkt op iOS en Android). Het programma (en zelfs het hele sociale netwerk) trekt aan met een duidelijke interface en een uitgebreide set filters. Er wordt gezegd dat Amerikanen EyeEm verkiezen boven Instagram.

Stap 7

De Hipster-app (geschikt voor Android) is erg interessant voor jongeren. Naast tal van effecten genereert het programma zelfstandig een kader (of aanbiedingen om uit te kiezen) voor uw foto. Maar de frames hier zijn geen gewone "Instagram"-frames, maar die van een foto een mooie ansichtkaart maken. Vervolgens kan het via Facebook naar een vriend worden gestuurd.

Aanbevolen: