De Verblijfplaats Van Een Persoon Vinden

Inhoudsopgave:

De Verblijfplaats Van Een Persoon Vinden
De Verblijfplaats Van Een Persoon Vinden

Video: De Verblijfplaats Van Een Persoon Vinden

Video: De Verblijfplaats Van Een Persoon Vinden
Video: Persoonsvorm verleden tijd - NederlandsAcademie 2024, Mei
Anonim

Vaak zijn er in het leven situaties waarin het nodig is om de verblijfplaats van een persoon te achterhalen. Vaak is deze dienst nodig voor ouders die willen bijhouden waar hun kinderen zich op een bepaald moment bevinden. In feite is de mogelijkheid om een persoon te lokaliseren een zeer nuttige en echt noodzakelijke functie.

De verblijfplaats van een persoon vinden
De verblijfplaats van een persoon vinden

instructies:

Stap 1

Gebruik satellietvolgsysteem om een persoon te lokaliseren.

Stap 2

Geef de persoon wiens locatie je gaat volgen een speciaal apparaat: een GPS-tracker die de coördinaten nauwkeurig bepaalt en met een bepaalde frequentie naar de server stuurt (je kunt de verzendtijd bijvoorbeeld elke vijf minuten instellen).

Stap 3

Gebruik je een iPhone, iPad of tablet die op Android draait en is uitgerust met GPS-ontvangers, gebruik dan het speciale programma NAVIXY Mobile, waarmee je ook de locatie van een persoon kunt volgen. Dit programma is een gratis product.

Stap 4

Gebruik de diensten van een mobiele operator, die de mogelijkheid biedt om de locatie van een andere persoon te volgen. In dit geval is het noodzakelijk om de toestemming van de relevante abonnee te verkrijgen voor het feit dat dergelijke monitoring en controle over hem zal worden uitgevoerd (meestal gebruikt door ouders). Verbind de bijbehorende functie met beide mobiele telefoons.

Stap 5

Vraag de overdracht van de verblijfplaats van de persoon aan. Krijg alle informatie die je nodig hebt.

Stap 6

Bepaal de locatie van de persoon waarin u geïnteresseerd bent aan de hand van zijn mobiele telefoonnummer, met behulp van het juiste computerprogramma, waarin u bepaalde gegevens moet opgeven (direct het telefoonnummer, de achternaam en de voornaam van de persoon die u wilt vinden). Meestal worden deze programma's betaald.

Stap 7

Installeer een speciaal computerprogramma waarmee u een persoon kunt lokaliseren aan de hand van zijn IP-adres (dit programma kan ook worden betaald).

Aanbevolen: