Een Mobiele Telefoon Controleren Op Een Virus

Inhoudsopgave:

Een Mobiele Telefoon Controleren Op Een Virus
Een Mobiele Telefoon Controleren Op Een Virus

Video: Een Mobiele Telefoon Controleren Op Een Virus

Video: Een Mobiele Telefoon Controleren Op Een Virus
Video: How to check for an Android virus 2024, April
Anonim

De ontwikkeling van mobiele technologieën heeft geleid tot de opkomst van virussen voor mobiele telefoons, communicators en smartphones. Voer een systeemscan uit om uw apparaat tegen virusaanvallen te beschermen.

Een mobiele telefoon controleren op een virus
Een mobiele telefoon controleren op een virus

instructies:

Stap 1

Mobiele telefoons hebben gespecialiseerde besturingssystemen zoals Windows Mobile, Android, enz. Voor deze besturingssystemen maken hackers malware om spyware uit te voeren, uw gegevens te stelen en geld van uw saldo af te schrijven. Om een betrouwbare bescherming van uw mobiele telefoon te garanderen, koopt u gelicentieerde software in een gespecialiseerde winkel, bijvoorbeeld Spy Monitor Light voor Symbian en Windows Mobile of Kaspersky Mobile Security 9. Ze beschermen de besturingssystemen van mobiele telefoons tegen diefstal van sms-berichten, schrijven af fondsen, en voer ook de functie uit Ouderlijk toezicht en preventie van penetratie van schadelijke bestanden van internet.

Stap 2

Installeer antivirussoftware op uw mobiele telefoon, start deze op. De antivirusdatabase wordt automatisch bijgewerkt.

Stap 3

Ga naar het programmamenu. Selecteer het tabblad Antivirus en klik op Volledige scan van mobiele apparaten. Activeer Anti-Theft en Call & SMS Filter voor volledige bescherming.

Stap 4

Als uw mobiele telefoon geen volwaardig besturingssysteem heeft, controleer deze dan op virussen met behulp van de antivirus die op uw pc is geïnstalleerd. Sluit uw mobiele telefoon via een DATA-kabel aan op uw pc. Er wordt automatisch een nieuw apparaat gedetecteerd en er wordt een verbinding tot stand gebracht. Start het besturingssysteem van uw computer opnieuw op om de verbinding tot stand te brengen.

Stap 5

Ga naar "Mijn computer. Selecteer in het gedeelte 'Apparaten met verwisselbare opslag' de snelkoppeling met de naam van uw mobiele apparaat. Klik met de rechtermuisknop op deze snelkoppeling. Klik op de link "Controleer met antivirus. Nadat de scan is voltooid, klikt u op de knop Alles desinfecteren.

Stap 6

Koppel uw telefoon veilig los van uw computer.

Aanbevolen: