Hoe Foto's Op Een Camera Te Herstellen

Inhoudsopgave:

Hoe Foto's Op Een Camera Te Herstellen
Hoe Foto's Op Een Camera Te Herstellen

Video: Hoe Foto's Op Een Camera Te Herstellen

Video: Hoe Foto's Op Een Camera Te Herstellen
Video: 42 EASY WAYS TO MAKE YOUR INSTAGRAM PHOTOS VIRAL 2024, Maart
Anonim

Een van de nadelen van digitale fotografie is dat foto's bestanden zijn die per ongeluk kunnen worden verwijderd. Gelukkig is het mogelijk om verwijderde foto's te herstellen. Aangezien digitale foto's gewone bestanden zijn, kunnen ze worden hersteld met software voor gegevensherstel die speciaal is ontworpen voor gevallen van onbedoelde of opzettelijke verwijdering van bestanden.

Hoe foto's op een camera te herstellen
Hoe foto's op een camera te herstellen

Het is nodig

Om foto's te herstellen die uit het geheugen van de camera zijn gewist, hebt u een van de software voor gegevensherstel en een kabel nodig om de camera op de computer aan te sluiten. Als er foto's zijn gemaakt op een geheugenkaart, kunnen de kaartlezer en geheugenkaart van de camera worden gebruikt in plaats van de camera aan te sluiten

instructies:

Stap 1

Allereerst moet u een van de programma's downloaden en installeren die verloren bestanden kunnen herstellen. Het kan Easy Recovery Professional, Recuva, GetDataBack, Recover My Files, Restoration of een soortgelijk programma zijn. Sommige programma's zijn duur en sommige zijn volledig gratis te gebruiken.

Stap 2

Welk programma u ook kiest, het principe van werken met fotoherstel is hetzelfde. U moet een camera of geheugenkaart op uw computer aansluiten en het programma voor gegevensherstel uitvoeren. Alle programma's hebben een intuïtieve interface en het herstelproces gaat gepaard met programma-aanwijzingen. U hoeft alleen het zoekgebied op te geven, wat in uw geval een geheugenkaart of een aangesloten camera is. Het programma vindt automatisch alle verwijderde afbeeldingen en toont ze in de vorm van een lijst. Selecteer vervolgens de gewenste bestanden en selecteer ook de map waarin u de herstelde foto's wilt plaatsen. Daarna hoeft u alleen nog maar het herstelproces te starten en komen uw verloren foto's weer tot leven.

Aanbevolen: