Gunstige Tarieven MTS

Inhoudsopgave:

Gunstige Tarieven MTS
Gunstige Tarieven MTS

Video: Gunstige Tarieven MTS

Video: Gunstige Tarieven MTS
Video: Секретные ТАРИФЫ о которых никто не знает! 2024, April
Anonim

Toen MTS mobiele communicatie nog in de kinderschoenen stond, kenden alle abonnees de kosten van diensten van hun tariefpakket uit hun hoofd. Tegenwoordig kunnen de meesten van hen zich de naam van dit pakket nauwelijks herinneren, omdat met de komst van een groot aantal tarieven het onmogelijk werd om alles te onthouden. Wat zijn de meest winstgevende tariefplannen die MTS zijn abonnees aanbiedt?

Gunstige tarieven MTS
Gunstige tarieven MTS

De beste tarieven voor aannemers

U kunt uw huidige MTS-tariefplan vinden door * 100 # te kiezen en op de beltoets te drukken. Het scherm toont informatie over de status van het account, de geldigheidsduur van het mobiele nummer en het actuele tariefplan. Tegenwoordig worden de beste tarieven voor contractabonnees van MTS beschouwd als verschillende tariefmodellen - "First", "Free" en "Kopeyka".

Het verzenden van huidige saldo-aanvragen is gratis, zowel in het MTS-thuisnetwerk als bij gebruik van roaming.

De belangrijkste groep gunstige tarieven die door MTS wordt gepresenteerd, bestaat uit tariefplannen "Eerste" en "Gratis", de eerste minuut van een gesprek waarin meerdere keren meer kost dan alle volgende gespreksminuten. Deze tarieven zijn het meest geschikt voor abonnees die lang telefoneren. Een van de gunstige tarieven voor MTS-aannemers is het "Kopeyka"-tariefmodel, waarmee de abonnee één kopeken kan betalen voor de eerste minuut van een gesprek en 15 kopeken voor de volgende minuut van een gesprek.

De gunstigste tarieven

De gunstigste tarieven voor MTS zijn "Super MTS" en "Unlimited Ultra". Met "Super MTS" kunt u vanaf de eerste minuut zonder aanvullende voorwaarden gratis bellen naar de regionale en stadsnummers van de MTS-regio. Voor communicatie worden 100 gratis minuten gegeven naar lokale MTS-nummers en 100 gratis bellen naar alle Russische nummers. Daarnaast krijgt de abonnee gratis internet, sms en toegang tot sociale netwerken.

Ouders kunnen het Super MTS kinderpakket aansluiten en altijd in contact blijven met hun kind.

"Unlimited Ultra" wordt als een gunstig tarief beschouwd, omdat het bijna onbeperkt bellen biedt bij het bellen naar regionale en Moskou-nummers met een maandelijks abonnement van 1800 roebel. Daarnaast ontvangen Unlimited Ultra-abonnees onbeperkt internet met onbeperkte snelheid, onbeperkt sms'en en onbeperkt roamen in Rusland. Dit tariefplan omvat ook dagelijks 150 uitgaande minuten vanuit elke plaats in Rusland. Abonnees van de regio Moskou ontvangen naast onbeperkt sms'en ook onbeperkt sms'en.

Niet minder winstgevend vandaag is het tarief voor onbeperkt Rusland, dat maandelijks 6.000 belminuten en 6.000 sms'jes naar alle Russische nummers van overal in Rusland omvat, evenals 15 gigabyte internet met onbeperkte snelheid tegen een abonnementsprijs van 3.000 roebel per maand.

Aanbevolen: