Welke Tarieven Zijn Er Op "Tele 2"

Inhoudsopgave:

Welke Tarieven Zijn Er Op "Tele 2"
Welke Tarieven Zijn Er Op "Tele 2"

Video: Welke Tarieven Zijn Er Op "Tele 2"

Video: Welke Tarieven Zijn Er Op
Video: Webinar Tele 2 - Het Nieuwe Bellen - 14 november 2024, Mei
Anonim

Tele2 mobiele communicatie is wijdverbreid in de Tula-regio van de Russische Federatie. Deze satellietcommunicatie biedt haar klanten een klein pakket aan betaalbare tarieven: drie voor particulieren (Groen, Oranje, Blauw) en vijf voor organisaties en zakelijke klanten (Alpha, Beta, Sirius, M2M, M2M single).

Waar zijn de tarieven voor?
Waar zijn de tarieven voor?

instructies:

Stap 1

Tarief "Groen". Alle inkomende oproepen zijn altijd gratis. Er zijn geen abonnementskosten, aansluitkosten of voorschot. Uitgaande gesprekken worden als volgt per minuut in rekening gebracht: naar Tele2-nummers in de regio Tula aan 1, 85 roebel. - de eerste minuut, de rest is gratis, voor andere exploitanten van de Tula-regio voor 1, 85 roebel. - de eerste minuut, vanaf de tweede minuut van het gesprek bij 0,85 roebel. per minuut, Tele2-operatornummers in heel Rusland 1, 85 roebel. - voor de eerste minuut, gevolgd door 0, 85 r. binnen een minuut. Oproepen naar andere landen zijn voor u beschikbaar tegen de volgende tarieven: heel Europa en de Baltische staten - 35 roebel; VS en Canada - 35 roebel; Oezbekistan - 2, 20 roebel, Oekraïne, Kazachstan, Tadzjikistan, Armenië, Turkmenistan, Georgië, Turkije, Kirgizië - 5, 50 roebel, Wit-Rusland, Molodova, Azerbeidzjan - 9, 95 roebel, mobiele nummers van de Russische Federatie zullen 0, 85 zijn roebel., en naar nummers van de internationale richting 3, 45 p. voor 1 sms. De prijs voor 1 mms is 4 roebel. en 6, 50 voor 1 Mb GPRS-WAP en GPRS-internet.

Stap 2

Tarief "Oranje". Alle inkomende oproepen zijn altijd gratis. Er zijn geen abonnementskosten, aansluitkosten of voorschot. Uitgaande gesprekken worden als volgt per minuut in rekening gebracht: naar Tele2-nummers in de Tula-regio voor 0, 6 roebel, voor andere operators in de Tula-regio voor 0, 60 roebel, Tele2-nummers in heel Rusland voor 1, 50 roebel, voor thuisnummers in de Tula regio 0, 60 d., Intercity 8 d. Oproepen naar andere landen zijn voor u beschikbaar tegen de volgende tarieven: GOS-landen 20 roebel; heel Europa en de Baltische staten - 35 roebel; VS en Canada - 35 roebel; andere landen voor 65 roebel. De kosten van 1 sms naar mobiele nummers in de Russische Federatie bedragen 1,5 roebel en naar internationale nummers - 5 roebel. voor 1 sms. Binnen het Tele2-netwerk op het grondgebied van de Tula-regio 1, 20 roebel, zijn Tele2-nummers in heel Rusland 1, 5 roebel en naar andere mobiele nummers in de Tula-regio 1, 2 roebel. voor 1 sms. De prijs voor 1 mms is 5 roebel. en 6, 50 voor 1 Mb GPRS-WAP en GPRS-internet.

Stap 3

Tarief "Blauw". Inkomende gesprekken zijn altijd gratis. Er zijn geen abonnementskosten, aansluitkosten of voorschot. Uitgaande gesprekken worden als volgt per minuut in rekening gebracht: naar Tele2-nummers in de Tula-regio gratis en zonder beperkingen, naar andere operators in de Tula-regio 1 r., Tele2-operatornummers in heel Rusland 1, 50 roebel, naar thuisnummers van de Tula regio 1 r., Intercity 8 R. Oproepen naar andere landen zijn beschikbaar tegen de volgende tarieven: GOS-landen 20 roebel; heel Europa en de Baltische staten - 35 roebel; VS en Canada - 35 roebel; andere landen voor 65 roebel. De kosten van 1 sms naar mobiele nummers in de Russische Federatie bedragen 1,5 roebel en naar internationale nummers - 5 roebel. voor 1 sms. Binnen het Tele2-netwerk op het grondgebied van de Tula-regio 1, 20 roebel, zijn Tele2-nummers in heel Rusland 1, 5 roebel en naar andere mobiele nummers van de Tula-regio 1, 2 roebel. voor 1 sms. De prijs voor 1 mms is 5 roebel. en 6, 50 voor 1 Mb GPRS-WAP en GPRS-internet.

Stap 4

Het "Alpha"-tarief is gemaakt voor organisaties waarin de collega's van het bedrijf communiceren binnen het Tele2-netwerk binnen de regio, met Tele2-abonnees in heel Rusland en met abonnees van andere mobiele operators binnen de regio. De abonnementskosten bedragen 550 roebel per maand.

Stap 5

Het Beta-tarief is vergelijkbaar met het Alpha-tarief en gaat uit van het gebruik van snel mobiel internet. De maandelijkse abonnementskosten bedragen 250 roebel per maand.

Stap 6

Het Sirius-tarief is in het leven geroepen voor oproepen van bedrijfsmedewerkers die binnen het aansluitgebied bellen met abonnees van andere mobiele operators. Er zijn geen abonnementskosten.

Stap 7

Het M2M-tarief wordt gebruikt voor draadloze datatransmissie via GPRS en SMS. De aansluiting is nu gratis en de abonnementskosten zijn afhankelijk van het aantal MB per maand.

Stap 8

Het M2M-tarief is vergelijkbaar met het vorige, met als enige verschil dat het in alle Tele2-regio's wordt gebruikt.

Aanbevolen: