Hoe Tarieven Mts . Aan Te Sluiten

Inhoudsopgave:

Hoe Tarieven Mts . Aan Te Sluiten
Hoe Tarieven Mts . Aan Te Sluiten

Video: Hoe Tarieven Mts . Aan Te Sluiten

Video: Hoe Tarieven Mts . Aan Te Sluiten
Video: Hoe werkt belastingontwijking precies? - RTL Z NIEUWS 2024, Mei
Anonim

Tot de top drie van mobiele operators behoort MTS, dat door ongeveer 42 miljoen Russen wordt gebruikt. Bijna elk jaar biedt het bedrijf zijn abonnees nieuwe, meer en meer flexibele tarieven aan, zodat ze het tarief kunnen kiezen dat maximaal rekening houdt met de specifieke kenmerken van zijn communicatie. Er zijn twee manieren om snel het voor u optimale MTS-tarief te selecteren en te activeren.

Hoe tarieven mts. aan te sluiten
Hoe tarieven mts. aan te sluiten

instructies:

Stap 1

Als u al meer dan drie of vier jaar een tarief van deze operator gebruikt, kan dit een excuus zijn om het te wijzigen, ook al was het daarvoor heel geschikt voor u. De reden is vrij eenvoudig: gedurende deze tijd zijn er zeker nieuwe tarieven verschenen die voor u winstgevender kunnen blijken te zijn.

Stap 2

Neem contact op met de MTS-bedrijfswinkel, die in elke, zelfs kleine stad verkrijgbaar is. De operator zal je op de hoogte brengen van al het nieuws en vragen naar de bijzonderheden van je mobiele communicatie: hoeveel en welke mobiele operators je belt, welk percentage van je gesprekken binnen de regio is en hoe vaak je naar andere Russische regio's of naar het buitenland belt. Op basis hiervan zal hij u het optimale tarief aanbieden en, na uw telefoon te hebben gevraagd, deze verbinden met het geselecteerde tarief door een sms met de code van dit tarief te sturen naar de technische dienst van het MTS-bedrijf.

Stap 3

Als u toegang heeft tot internet, kunt u zelf MTS-tarieven kiezen en aansluiten op de website van het bedrijf. Ga hiervoor naar de regio en selecteer de regio waarin uw gsm-nummer is geregistreerd, aangezien elke regio zijn eigen tarieflijn heeft. Selecteer daarna op het hoofdpaneel het item "Tarieven en kortingen voor oproepen".

Stap 4

Aan de rechterkant ziet u het venster "Uw Beste Tarief", waar u het meest geschikte tarief kunt vinden in overeenstemming met uw manier en stijl van communiceren. Gebruikt u op dit moment een ander tarief dat u meer kost, dan is het verstandig om dit te wijzigen.

Stap 5

Maak kennis met het tarief dat het systeem voor u heeft geselecteerd door de uitgebreide beschrijving en besparingsmogelijkheden te lezen, die ook op de website worden beschreven. Als alle voorwaarden bij u passen, klikt u op de rode knop "Overschakelen naar dit tarief", die zich onder de beschrijving bevindt.

Stap 6

Daarna leidt het systeem je automatisch door naar de Internet Assistant, waar je inlogt met je mobiele telefoonnummer en een wachtwoord opgeeft. Het wachtwoord kan worden ingesteld met behulp van een SMS-bericht verzonden naar het korte nummer * 111 * 25 #. Ga naar het menu "Tarieven, diensten en kortingen" en wijzig het tarief volgens de instructies van het systeem.

Aanbevolen: