Hoe Kom Je Erachter Welk Tarief Is Gekoppeld Aan Megafon

Inhoudsopgave:

Hoe Kom Je Erachter Welk Tarief Is Gekoppeld Aan Megafon
Hoe Kom Je Erachter Welk Tarief Is Gekoppeld Aan Megafon

Video: Hoe Kom Je Erachter Welk Tarief Is Gekoppeld Aan Megafon

Video: Hoe Kom Je Erachter Welk Tarief Is Gekoppeld Aan Megafon
Video: Вход в личный кабинет Мегафон по номеру телефона. Как войти? Нужна ли регистрация? 2024, April
Anonim

Alle mobiele operators gebruiken een tariefsysteem waarbij abonnees betalen voor diensten. Het is mogelijk om op verschillende manieren informatie over uw tariefplan te verkrijgen, afhankelijk van de regio waar de communicatiediensten worden aangeboden.

Hoe kom je erachter welk tarief is gekoppeld aan Megafon
Hoe kom je erachter welk tarief is gekoppeld aan Megafon

instructies:

Stap 1

Als u abonnee bent van de Megafon Central Branch en u wilt weten met welk tariefplan u bent verbonden, kiest u het commando op het toetsenbord van uw mobiele telefoon: * 105 * 2 * 0 # en de belknop.

Stap 2

Als u abonnee bent van de Ural-vestiging van Megafon, kiest u op uw mobiele telefoon het commando: * 225 # en de belknop om uw tariefplan te weten te komen.

Stap 3

Als u de diensten van de Privolzhsky-vestiging van Megafon gebruikt, kunt u informatie over uw tariefplan vinden als u de combinatie typt op het toetsenbord van uw mobiele apparaat: * 160 # en de belknop.

Stap 4

Als abonnee van de Siberische vestiging van Megafon, kunt u uw tariefoptie achterhalen door het verzoek te kiezen: * 105 * 1 * 3 # en de belknop.

Stap 5

Als u abonnee bent van de Kaukasische vestiging van Megafon en u wilt weten met welk tariefplan u bent verbonden, kiest u het commando op het toetsenbord van uw mobiele apparaat: * 105 * 1 * 1 # en de belknop.

Stap 6

In sommige gevallen kunt u uw tariefplan achterhalen door de volgende commando's te typen: * 105 * 1 * 1 * 2 #; * 105 #; *100#. De telefoon moet zich binnen het dekkingsgebied van het netwerk bevinden.

Stap 7

Bovendien kunt u via de dienst "Internet Assistant" informatie krijgen over uw tariefoptie. Om dit te doen, moet u zich registreren en uw telefoonnummer in tiencijferig formaat invoeren als een login en wachtwoord dat u bij activering hebt ontvangen. Daarna komt u op de pagina servicebeheer, waar rechtsboven of in het midden informatie over uw tariefplan wordt weergegeven.

Stap 8

Gebruik ook de ondersteuningsdienst van de mobiele operator "Megafon" om informatie te krijgen over uw tariefplan. Om dit te doen, belt u het gratis nummer 0500, wacht u op het antwoord van de operator, die u, na het verstrekken van paspoortgegevens of een codewoord, u zal vertellen met welk tariefplan u verbonden bent.

Aanbevolen: