Hoe De Vingerafdrukscanner In Te Stellen

Inhoudsopgave:

Hoe De Vingerafdrukscanner In Te Stellen
Hoe De Vingerafdrukscanner In Te Stellen

Video: Hoe De Vingerafdrukscanner In Te Stellen

Video: Hoe De Vingerafdrukscanner In Te Stellen
Video: How to setup finger print lock in windows 10 using HP laptop 2024, April
Anonim

Vingerafdrukscanners worden nu gebruikt om logische toegang tot een computer te organiseren. Meestal is dit een apparaat dat via USB wordt aangesloten en waarmee u de computer alleen kunt gebruiken als de afdrukken overeenkomen.

Hoe de vingerafdrukscanner in te stellen
Hoe de vingerafdrukscanner in te stellen

Het is nodig

  • - een computer;
  • - Vingerafdrukscanner.

instructies:

Stap 1

Configureer de toegang tot de computer met een vingerafdruk, sluit hiervoor het apparaat aan op de computer, bijvoorbeeld USB Fingerprint Security CVGI K38. Dit apparaat kan maximaal tien vingerafdrukken opslaan, evenals één toegangswachtwoord. Met de flashdrive kunt u de computer starten na het scannen van uw vingerafdruk.

Stap 2

Installeer de stuurprogramma's en software vanaf de cd die bij de scanner is geleverd. Een extra service, Protect Tools Computer Security Manager, wordt dan op de computer geïnstalleerd. Ga naar het Configuratiescherm, selecteer daar "Credential Manager". Ga naar het tabblad "Mijn identiteit", klik op de knop "Inloggen". De Wizard Vingerafdrukscanner instellen wordt geopend.

Stap 3

Accepteer de gebruikersnaam op het tabblad Weergaven, klik op Volgende. Als er andere gebruikers zijn, voert u de naam in waarvoor de scan wordt uitgevoerd. Voer vervolgens het wachtwoord in om het besturingssysteem te openen, als u dit eerder hebt ingesteld. Klik op Voltooien.

Stap 4

In het venster "Mijn diensten en toepassingen" dat wordt geopend, selecteert u "Vingerafdrukregistratie". Nadat de installatiewizard op het scherm is verschenen, plaatst u uw vingertop op de sensor, standaard is dit uw rechterwijsvinger. Registreer volgens de vereisten van het programma ten minste twee vingers om ze aan de database toe te voegen.

Stap 5

Plaats uw vinger op de sensor van het apparaat totdat het vingerafdrukbeeld groen wordt op het computerscherm. Volg dezelfde procedure om nog een vingerafdruk aan de database toe te voegen. Klik vervolgens op "Voltooien" om de wizard af te sluiten.

Stap 6

Start uw besturingssysteem opnieuw op. Plaats nu een in de database geregistreerde vinger op de sensor om u aan te melden bij het systeem in het dialoogvenster "Gegevensbeheer". Om een vingerafdruk aan een wachtwoord te koppelen, voert u het wachtwoord van het besturingssysteem in. De installatie van de vingerafdrukscanner is voltooid.

Aanbevolen: