Roaming Inschakelen Op "Megafon"

Inhoudsopgave:

Roaming Inschakelen Op "Megafon"
Roaming Inschakelen Op "Megafon"

Video: Roaming Inschakelen Op "Megafon"

Video: Roaming Inschakelen Op
Video: 📲Мегафон включает платные опции без уведомления / Месяц без связи с Megafon / Техподдержка Мегафона 2024, April
Anonim

Roaming - de mogelijkheid om communicatiediensten te gebruiken buiten de regio waarin het nummer is geregistreerd. Operator Megafon maakt onderscheid tussen twee soorten roaming - nationaal en internationaal.

Roaming inschakelen?
Roaming inschakelen?

instructies:

Stap 1

Om gebruik te maken van nationale roaming, activeert u de dienst National Roaming in een willekeurig servicecentrum van het Megafon-netwerk. Ga hiervoor naar het, neem een identiteitsbewijs en een simkaart mee. De activering van de dienst is gratis.

Stap 2

Voor abonnees van "Light"-tariefplannen is de service standaard ingeschakeld. Indien nodig kunt u het uitschakelen door contact op te nemen met het servicecentrum.

Stap 3

De dienst internationale roaming (Camel-roaming) is verbonden met alle abonnees van het Megafon-netwerk vanaf het moment dat de overeenkomst wordt gesloten en de simkaart wordt geactiveerd. Met deze service kunt u roaming gebruiken in honderdveertig landen van de wereld die worden gedekt door Megafon's partners.

Stap 4

U kunt de Extended International Roaming-service gratis activeren, waardoor de lijst met landen wordt uitgebreid tot tweehonderddrieëntwintig. Bezoek om verbinding te maken een willekeurig kantoor van het Megafon-netwerk, toon een identiteitsbewijs en schrijf een aanvraag.

Stap 5

Bovendien is "Extended roaming" verbonden via de "Service Guide"-service, die vergelijkbaar is met de "Internet Assistant" van andere operators. Kies * 105 * 00 # en wacht op een sms met een wachtwoord om de bedieningspagina te openen. Het telefoonnummer wordt ingevoerd zonder de acht.

Stap 6

Nadat u bent ingelogd, gaat u naar de servicebeheerpagina en selecteert u de gewenste opties. De activering van de dienst is gratis.

Stap 7

Om roaming gratis te activeren op Megafon in Rusland, schakelt u over naar het tarief "All Russia". Hij is het die u in staat stelt aanzienlijk te besparen op interlokale gesprekken en internetverkeer. De eenvoudigste manier om verbinding te maken is door een lege sms te sturen naar het korte nummer 0500975. Het is ook eenvoudig om de service te activeren door het USSD-commando * 548 * 1 # uit te voeren. Na een tijdje krijgt je nummer automatisch een melding over de succesvolle activering van dit servicepakket.

Gebruik de officiële website van de Megafon-operator om gratis roaming op Megafon in Rusland te activeren. Log in op uw persoonlijke account met uw persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord. Selecteer in het hoofdmenu het benodigde pakket voor communicatie en reizen "All Russia" en activeer het volgens de instructies op het scherm.

Stap 8

Houd er rekening mee dat alleen de verbinding met de All Russia-service gratis is. Als dit niet de eerste keer is dat u verbinding maakt, wordt bovendien 30 roebel van uw account afgeschreven voor heractivering. Wat betreft het gebruik van de roamingservice in Rusland, de dagelijkse abonnementskosten bedragen in dit geval 7 roebel. Dit pakket omvat voornamelijk de nulkosten van inkomende oproepen en elke uitgaande oproep naar een Russisch nummer in de Russische Federatie kost 3 roebel per minuut. Voor elke sms die u verzendt, wordt dezelfde prijs in rekening gebracht.

Stap 9

Indien nodig kunt u roaming in Rusland op Megafon op elk moment uitschakelen. Om dit te doen, voert u gewoon het USSD-commando * 548 * 0 # uit. Een andere manier is om het uit te schakelen door CMC te verzenden. Het bericht moet worden verzonden naar het nummer 000105975, met vermelding van het woord STOP in de tekst. Ten slotte kan de service op elk moment worden gedeactiveerd in het persoonlijke account op de website van de Megafon-operator. Om te controleren of het servicepakket "All Russia" actief is of niet, vult u het USSD-verzoek * 105 * 530 # in.

De exploitant vestigt de aandacht op het feit dat de nieuwe All Inclusive-tarieven zowel thuis als op reizen door Rusland gelden. De specifieke kosten van roaming vind je op de beschrijvingspagina van je tarief. Ook presenteert de website van het bedrijf de basiskosten van diensten voor andere tarieven en gunstige reismogelijkheden.

Stap 10

Voor winstgevend bellen in roaming, gebruik de Thuis maken-opties en gebruik communicatiediensten tegen thuisprijzen wanneer u door Rusland reist. Met de optie All Russia zijn basistarieven geldig op het hele grondgebied van de Russische Federatie. Met de tariefoptie Reizen Zonder Grenzen heb je toegang tot gratis inkomende oproepen en onbeperkt bellen naar alle Moskouse Megafon-nummers, minuten en sms-berichten in heel Rusland. Voor comfortabel mobiel internet zijn de opties Be at home geschikt, waarmee je gebruik kunt maken van communicatiediensten tegen thuisprijzen in heel Rusland, internet in Rusland, waarmee zowel thuis als onderweg in Rusland onbeperkt internet beschikbaar is, en Gigabyte op de weg, waarmee u voor een onbeperkte periode 1 GB verkeer krijgt voor slechts 300 roebel.

Stap 11

Er zijn twee soorten roaming in Megafon: nationaal (ook wel intranet of regionaal genoemd). Deze roaming bestaat uit het aanbieden van communicatiediensten door de operator buiten de thuisregio binnen het eigen netwerk van een andere regio, provincie of regio. Internationale roaming - levering van communicatiediensten door internationale of buitenlandse mobiele providers en telecomoperators. In de meeste gevallen is het de GSM-standaard die wordt gebruikt, die de meest populaire ter wereld is.

Stap 12

Op het grondgebied van Rusland, in het Megafon-netwerk, worden communicatiediensten geleverd als er een positief saldo is op de persoonlijke rekening van de abonnee. Handmatige roaming-verbinding is niet vereist. Internationale roaming in netwerken met online facturering is actief in 152 landen van de wereld en wordt automatisch aangeboden aan alle Megafon-abonnees. Als u naar andere landen reist, moet u eerst Extended International Roaming activeren. Nationale roaming wordt automatisch verstrekt aan Megafon-abonnees wanneer ze zich in een bepaald noodgebied bevinden. Gebruik voor oproepen in roaming buiten het grondgebied van de Russische Federatie de All World-opties (gratis inkomende oproepen wanneer u over de hele wereld reist, Around the world (gunstige prijzen voor oproepen, sms in roaming). Aanbiedingen met minutenpakketten helpen u bij het maken en 3 keer goedkoper bellen naar het buitenland, geen maandelijkse kosten Met uitgebreide internationale roaming kunt u communicatie gebruiken in landen waar facturering wordt uitgevoerd met een vertraging van maximaal 30 dagen. Gebruik voor mobiel internet in Rusland de opties Onbeperkt Italië (onbeperkt internet terwijl reizen in Italië) winstgevend internet in het buitenland - slechts 15 roebel per megabyte.

Aanbevolen: