Roaming Beeline Inschakelen

Inhoudsopgave:

Roaming Beeline Inschakelen
Roaming Beeline Inschakelen

Video: Roaming Beeline Inschakelen

Video: Roaming Beeline Inschakelen
Video: Инструкция от «Билайн»: ты в роуминге 2024, Mei
Anonim

De roamingdienst wordt geleverd aan mobiele abonnees als ze mobiele communicatie buiten hun stad of land gebruiken, dat wil zeggen wanneer ze een niet-basisstation van hun operator of een station van een andere operator gebruiken.

Roaming Beeline inschakelen
Roaming Beeline inschakelen

instructies:

Stap 1

Deze mobiele operator biedt roamingdiensten aan binnen en buiten Rusland. Intranet-roaming wordt automatisch ingeschakeld wanneer het saldo van de abonnee positief is, dus het is niet nodig om het expres aan te sluiten.

Stap 2

Als u een prepaid betalingssysteem gebruikt, zorg er dan voor dat uw account minimaal 600 roebel heeft (inclusief btw), dan kunt u gebruik maken van nationale roaming. De nationale roamingservice wordt uitgeschakeld als uw saldo lager is dan 300 roebel.

Stap 3

Met het postpaid verrekeningssysteem gaat nationale roaming automatisch werken.

Stap 4

Internationale roaming van deze operator is beschikbaar in 213 landen. Online roaming is actief in 120 landen van de wereld, dat wil zeggen dat het automatisch beschikbaar is bij elk positief saldo van uw telefoon, en dat u uw uitgaven in realtime kunt volgen, op voorwaarde dat u een prepaid betalingssysteem gebruikt en uw account meer dan 600 roebel. Lees meer over de voorwaarden om verbinding te maken met de internationale roamingservice in een bepaald land door naar de pagina van de operator te gaan via de link https://www.mobile.beeline.ru/msk/roaming/world.wbp/ en kies het land dat je nodig hebt

Stap 5

Als u een postpaid-abonnee bent, zorg er dan voor dat u geen onbetaalde rekeningen heeft. Om dit te doen, kiest u * 110 * 04 # en drukt u op de knop "Bellen". Maak daarna een garantievergoeding van ongeveer 1.500 roebel, afhankelijk van uw tarief. Kies vervolgens het nummer 067409131 en wacht op een sms-bericht dat je bent verbonden met de roamingdienst.

Stap 6

Als u naar het buitenland gaat, moet u het systeem van kortingen bestuderen dat door uw operator wordt aangeboden. Voor internationale roaming kunt u kiezen uit één van de voorkeurstarieven: goedkopere sms-berichten, GPRS tegen een voorkeursprijs, korting op alle inkomende oproepen naar elk land ter wereld, of korting op alle oproepen in een bepaald land.

Aanbevolen: