Een Tuner Aansluiten

Inhoudsopgave:

Een Tuner Aansluiten
Een Tuner Aansluiten

Video: Een Tuner Aansluiten

Video: Een Tuner Aansluiten
Video: REVIEW: Majority Fitzwilliam HiFi Tuner (FM/DAB/Internet) & Music Streamer. Cheap at 1/2 the price 2024, April
Anonim

Wanneer u de tuner op de tv aansluit, moet u eerst de stroomtoevoer naar alle apparatuur volledig loskoppelen. Selecteer afhankelijk van de technische mogelijkheden de juiste kabel om de tuner op de tv aan te sluiten.

Een tuner aansluiten
Een tuner aansluiten

HDMI-aansluiting

  1. Wanneer alle apparatuur spanningsloos is, moet de tuner tegelijkertijd via component (composiet) en via HDMI op de tv worden aangesloten.
  2. Schakel de stroom van de tv en tuner in.
  3. Standaard is HDMI-uitvoer uitgeschakeld, op de tv moet u de invoer naar component (composiet) schakelen.
  4. Reset de tuner naar de fabrieksinstellingen door tegelijkertijd op de MENU- en OK-knoppen op het voorpaneel te drukken en deze 2-3 seconden ingedrukt te houden, nadat u alle knoppen hebt losgelaten, moet u de reset eenmaal bevestigen door op de OK-knop op het tunerpaneel te drukken of op de afstandsbediening.
  5. Herschik het netsnoer van de tuner naar de HDMI-uitgang - aan. Daarna moet je op de tv de ingang naar HDMI schakelen, dit doe je in het ingangskeuzemenu op de tv.
  6. U moet even wachten terwijl de tuner eindelijk is geladen, waarna u de eerste afstemming van de tuner moet uitvoeren: selecteer de taal, signaalbron en resolutie (576p-720p), al deze acties moeten worden uitgevoerd terwijl u nog steeds verbonden bent met het onderdeel (composiet).
  7. Heb je opgezet? Nu kan het onderdeel (composiet) worden uitgeschakeld.
  8. Afhankelijk van het formaat dat door uw tv wordt ondersteund, kan de HD-resolutie nu worden opgeschaald tot 1080i.
  9. Als het moeilijk is om het hoofdmenu op te roepen bij weergave in volledig scherm, dubbelklik dan op de knop OK.
  10. Voer de volgende handelingen uit om het beeld uit te rekken tot volledig scherm: Menu> Instellingen> Systeeminstellingen> Pincode 0000 => Installatie-instellingen => TV-instellingen => Formaatselectie (Stretch)!

Als het na het uitvoeren van de hier beschreven handelingen niet mogelijk is om de tuner via een HDMI-kabel aan te sluiten, zet dan de tv en decoder uit en weer aan. De volgorde van opname kan willekeurig zijn. Wanneer u de tuner op een tv aansluit, kunt u ook een HDMI-DVI-kabel gebruiken, maar houd er rekening mee dat bij deze aansluiting het geluid niet wordt afgespeeld, maar dat deze met extra kabels moet worden aangesloten.

Aanbevolen: