Een DECT-telefoon Aansluiten

Inhoudsopgave:

Een DECT-telefoon Aansluiten
Een DECT-telefoon Aansluiten

Video: Een DECT-telefoon Aansluiten

Video: Een DECT-telefoon Aansluiten
Video: Panasonic DECT Phone Pairing, How to Video. (Register Handset) 2024, April
Anonim

DECT is een draadloze communicatiestandaard die wordt gebruikt in moderne draadloze telefoons. Hiermee kun je door het huis lopen en telefoneren zonder aan kabels te denken. De afstand van de radiotelefoon tot de basis is niet meer dan 50 meter.

Een DECT-telefoon aansluiten
Een DECT-telefoon aansluiten

Het is nodig

  • - DECT-telefoon
  • - telefoonaansluiting
  • - telefoonkabel
  • - gebruikershandleiding

instructies:

Stap 1

Zorg ervoor dat de kabel lang genoeg is om de DECT-telefoonbasis op de telefoonaansluiting aan te sluiten. Als het telefoonsnoer ontbreekt, meet dan de afstand en koop het in een winkel.

Stap 2

Controleer de volledigheid van de aangekochte radiotelefoon. De doos moet de volgende items bevatten: handset, basisstation, 2 batterijen, telefoonkabel, oplader en gebruikershandleiding.

Stap 3

Haal het basisstation van de handset uit de doos. Het is nodig om de telefoon op te laden. Plaats de basis op een voor u geschikte plaats op een vlakke ondergrond.

Stap 4

Elke basis kan aan de muur worden bevestigd. Om dit te doen, moet je een spijker in de muur slaan en de basis eraan hangen.

Stap 5

Maak de beschermkap los van de buis. Plaats 2 batterijen in het speciale batterijvak in de handset en let daarbij op de polariteit.

Stap 6

Aan de achterkant van de telefoonbasis bevindt zich een rechthoekige aansluiting om een DECT-telefoon op een stopcontact aan te sluiten. Sluit het ene uiteinde van de kabel aan op het basisstation en het andere op de telefoonaansluiting in de muur. U zou een klik moeten horen wanneer de kabel correct op de basis is aangesloten.

Stap 7

Neem de oplader en sluit het ene uiteinde aan op de basis (cilinderstekker). Steek het andere uiteinde ("stekker") in een stopcontact. Bij het aansluiten van de oplader moet een signaal te horen zijn. Kijk naar de basis. Als de speciale indicator aan is, heb je alles goed gedaan.

Stap 8

Schakel uw telefoon in door op de hoornvormige knop te drukken. U hoort een continue pieptoon in de handset om aan te geven dat de verbinding correct is.

Stap 9

Maak een testoproep met iemand. Vraag de ander of hij alles goed kan horen. Vraag hem je terug te bellen. Als er interferentie is, probeer dan het telefoonsnoer los te koppelen en vervolgens weer aan te sluiten. Neem contact op met het servicecentrum als de storing aanhoudt.

Stap 10

Lees de gebruikershandleiding die bij uw DECT-telefoon wordt geleverd. Pas de beltoon en het volume van de oproep aan, voer de nummers in het telefoonboek in.

Aanbevolen: