Hoe Maak Je Een Bug?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Bug?
Hoe Maak Je Een Bug?

Video: Hoe Maak Je Een Bug?

Video: Hoe Maak Je Een Bug?
Video: How to FIX ANY BUG 2024, April
Anonim

Films over samenzweringen van de overheid en speciale agenten staan vol met een breed scala aan afluisterapparatuur. Het lijkt erop dat dit alles buiten het bereik van "gewone stervelingen" ligt, maar vandaag kun je veilig thuis met je eigen handen een afluisterbug maken, zoals in diezelfde films. Het is niet moeilijk, en met een beetje ervaring in radio-elektronica kun je het zelf maken.

Hoe maak je een bug?
Hoe maak je een bug?

instructies:

Stap 1

Maak een bug van een gewone mobiele telefoon. Schakel hiervoor de achtergrondverlichting, beltoon en vibratie uit. Zorg er in het algemeen voor dat de telefoon geen tekenen van leven lijkt te vertonen. Als je de mobiel niet erg vindt, kun je voor meer overtuigingskracht het paneel een beetje kraken.

Stap 2

Zet dan de auto answer functie op je telefoon bijvoorbeeld 5 seconden aan en bel hem gewoon op het juiste moment. Verstop het op een onopvallende plek (in een bloem of boekenkast). Het nadeel van deze methode is dat de batterijlading van de telefoon beperkt is, maar als je tijd hebt, kun je opladen via het lichtnet. Welnu, het signaal van de mobiel kan worden gedetecteerd door elke VHF-ontvanger, die uw bug zeer snel zal verspreiden.

Stap 3

Koop het bugprogramma voor GSM-telefoons en installeer het in het geheugen van de mobiele telefoon. De bug zal automatisch afluisteren, sms onderscheppen, de eigenaar van de telefoon lokaliseren en deze gegevens naar de server sturen. Dit is de gemakkelijkste en meest effectieve manier om een bug van een mobiele telefoon te maken, zij het niet de goedkoopste.

Stap 4

Gebruik een sterk richtbare microfoon, die u zelf kunt maken of kopen op internet of op de radiomarkt. Je kunt het maskeren door het vanaf de telefoon in een headset te installeren, zodat anderen niets overbodigs vermoeden.

Stap 5

Maak een microfoonbug volgens het aangegeven schema. Zo'n bug geeft een signaal dat bij afwezigheid van zichtlijn kan worden ontvangen op een afstand van ongeveer 300 meter tot de ontvanger van de speler. Door de gevoeligheid kun je een luid gesprek in de kamer afluisteren, en als het LF-pad wordt aangevuld met een versterkingstrap, kun je zelfs een fluistering horen.

Hoe maak je een bug?
Hoe maak je een bug?

Stap 6

Gebruik een voicerecorder. Tegenwoordig zijn er dictafoons van verschillende groottes, tot miniatuur journalistieke, dus problemen met vermomming zouden zich niet moeten voordoen. Een probleem is de beperking van de hoeveelheid vastgelegde informatie, waardoor deze methode niet in alle gevallen geschikt is.

Aanbevolen: