Een Abonnee Toevoegen Aan De Zwarte Lijst In MTS

Inhoudsopgave:

Een Abonnee Toevoegen Aan De Zwarte Lijst In MTS
Een Abonnee Toevoegen Aan De Zwarte Lijst In MTS

Video: Een Abonnee Toevoegen Aan De Zwarte Lijst In MTS

Video: Een Abonnee Toevoegen Aan De Zwarte Lijst In MTS
Video: Microsoft To Do - Taken toevoegen aan een lijst 2024, April
Anonim

In moderne tijden is het moeilijk om je een persoon voor te stellen zonder een mobiel apparaat. Helaas heeft deze tool naast voordelen ook nadelen, bijvoorbeeld oproepen van vervelende abonnees. U kunt hiervan afkomen door gebruik te maken van de "Black List"-service.

Een abonnee toevoegen aan de zwarte lijst in MTS
Een abonnee toevoegen aan de zwarte lijst in MTS

instructies:

Stap 1

"Blacklist" is een dienst waarmee u abonnees kunt beschermen tegen ongewenste oproepen. Om dit te doen, hoeft u alleen maar het telefoonnummer in te voeren van de abonnee die u niet wilt horen. Momenteel wordt deze dienst geleverd door de mobiele operators Megafon en Tele2 (volgens de voorwaarden kunnen er per dag maximaal 300 nummers worden ingevoerd).

Stap 2

De mobiele operator "MTS" biedt deze service niet, maar er is een alternatief aanbod "Oproepblokkering", waarmee u een verbod kunt instellen op alle inkomende en uitgaande oproepen, zowel in het lokale netwerk als in roaming, naast internationale uitgaande oproepen belt.

Stap 3

Tegenwoordig zijn bijna alle mobiele apparaten uitgerust met een functie als een "zwarte lijst", waar u absoluut gratis ongewenste abonnees kunt toevoegen. En de persoon die u daar brengt, hoort korte piepjes als u belt.

Stap 4

Om een lijst met geblokkeerde abonnees op uw mobiele telefoon aan te maken, gaat u naar het hoofdmenu van het apparaat, klikt u op "Instellingen" en vervolgens op de knop "Oproepen" of "Telefoonbeveiliging" (in verschillende modellen wordt dit anders genoemd). Selecteer vervolgens "Zwarte lijst" of "Oproep blokkeren". Voer vervolgens in het veld dat verschijnt de abonnee in waarmee u zich verveelt (handmatig of via het telefoonboek) en sla de wijzigingen op.

Stap 5

Voor verschillende telefoonmodellen kunnen de instructies voor het toevoegen van abonnees aan de "Black List" enigszins verschillen, maar de essentie blijft hetzelfde. Als uw mobiele apparaat deze optie ondersteunt, kunt u deze vinden in het menu of de handleiding lezen voor het gebruik van de mobiele telefoon die bij aankoop is meegeleverd.

Stap 6

Als abonnees met succes op de "zwarte lijst" worden ingevoerd, moeten hun nummers bovendien in een internationaal formaat worden opgeslagen en in het geheugen van de mobiele telefoon worden opgeslagen.

Aanbevolen: