Instellingen Herstellen

Inhoudsopgave:

Instellingen Herstellen
Instellingen Herstellen

Video: Instellingen Herstellen

Video: Instellingen Herstellen
Video: Internet Explorer herstellen naar standaard instellingen 2024, Maart
Anonim

U kunt op elk moment de oorspronkelijke instellingen op uw mobiele telefoon herstellen. Alleen in dit geval moet er rekening mee worden gehouden dat de gebruiker in dit geval alle eerder ingestelde parameters verliest - van oproepen tot wijzigingen in het oproeplogboek en een aantal andere instellingen.

Instellingen herstellen
Instellingen herstellen

Het is nodig

mobiele telefoon

instructies:

Stap 1

Ondanks dat het resetten van de fabrieksinstellingen geen invloed heeft op de geheugenkaart, is het aan te raden deze voor aanvang van de werkzaamheden uit het apparaat te verwijderen. Hoewel je het kunt laten: met de gegevens die zijn opgeslagen op de microSD - foto's, muziek, video's - zou er niets moeten gebeuren als je terugdraait.

Stap 2

Als je de mogelijkheid hebt om een back-up van je telefoongegevens te maken, zorg er dan voor dat je deze gebruikt. U kunt een back-up (backup) maken met behulp van een computer en speciale internetsites die alle gegevens op uw telefoon synchroniseren. Outlook, Pim Backup, Spb Backup, Sprite Backup en andere zullen een grote hulp zijn bij het opslaan van back-upgegevens.

Stap 3

Ga naar het hoofdmenu om terug te gaan naar de fabrieksinstellingen op je telefoon. Zoek vervolgens het gedeelte "Instellingen" of "Opties". Ga vervolgens naar het item "Standaardinstellingen herstellen". De namen van bewerkingen kunnen enigszins verschillen, afhankelijk van het machinemodel. Houd er echter rekening mee dat als u de woorden "Fabrieksinstellingen herstellen", "Fabrieksinstellingen herstellen", "Apparaatinstellingen opnieuw instellen" vindt, u hier bent.

Stap 4

Ga naar dit gedeelte en geef de vereiste bewerking op. De optie "Alleen instellingen herstellen" helpt om terug te keren naar de standaardinstellingen en tegelijkertijd alle persoonlijke gegevens, berichten, afbeeldingen en muziek op te slaan (als optie kan het opschrift "Alleen instellingen" in de telefoon worden gebruikt). U kunt alle informatie die op uw telefoon is opgeslagen verwijderen door de bewerking "Alles herstellen" te selecteren.

Stap 5

In sommige gevallen kan de gebruiker worden gevraagd om een blokkeringscode in te voeren om terug te keren naar de fabrieksinstellingen. Standaard is dit 12345, tenzij een andere cijfercombinatie als "wachtwoord" in de telefoon is ingevoerd. De blokkeringscode is ook te vinden in de instructies voor het mobiele apparaat. Let op: als u de code verkeerd invoert, kan de telefoon worden geblokkeerd en moet u contact opnemen met het servicecentrum voor hulp.

Stap 6

In de regel bevindt de functie voor het herstellen van de fabrieksinstellingen zich op de meeste telefoons in het menu "Instellingen", waar u het gedeelte "Telefoon" moet vinden, vervolgens - het item "Telefoonbeheer" en daarna - de "Oorspronkelijke instellingen " keuze. Hoewel op verschillende modellen mobiele apparaten het terugdraaipad enigszins kan afwijken van de bovenstaande locatie. Op de Nokia X1 is alles bijvoorbeeld veel eenvoudiger. Zoek in de "Instellingen" gewoon het item "Standaardinstellingen herstellen" en druk op de knop "Selecteren".

Aanbevolen: