Hoe U Uw Gegevens Kunt Vinden Op De MTS-pagina

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Gegevens Kunt Vinden Op De MTS-pagina
Hoe U Uw Gegevens Kunt Vinden Op De MTS-pagina

Video: Hoe U Uw Gegevens Kunt Vinden Op De MTS-pagina

Video: Hoe U Uw Gegevens Kunt Vinden Op De MTS-pagina
Video: How To Check Anyone Crypto Portfolio | बड़े बड़े लोगों का Portfolio कैसे देखें 2024, April
Anonim

Elke MTS-abonnee kan zijn persoonlijke account openen op het officiële portaal van het bedrijf. Om dit te doen, moet u de "Internet-assistent" verbinden en vervolgens een individuele pagina met uw gegevens maken. Elke keer dat u uw accountstatus wilt weten, verbinding wilt maken met een nieuwe dienst, enz., moet u uw gegevens op de site vinden.

Hoe u uw gegevens kunt vinden op de MTS-pagina
Hoe u uw gegevens kunt vinden op de MTS-pagina

Het is nodig

  • - mobiele telefoon aangesloten op MTS;
  • - een computer met internettoegang.

instructies:

Stap 1

Maak uw persoonlijke account aan via de hoofdpagina van de officiële MTS-portal. Voer hiervoor uw nummer in en bedenk een wachtwoord om de "Internetassistent" te gebruiken. Voer daarna uw gegevens in uw persoonlijke account in. Gebruik de link "Uitloggen" om uw pagina te verlaten. Dit zal u helpen om de klus veilig af te ronden.

Stap 2

Om de volgende keer uw gegevens op het officiële portaal van de mobiele operator te vinden, zoekt u de link "Internetassistent", klikt u erop en voert u opnieuw het telefoonnummer en wachtwoord in. Als u uw persoonlijke account niet kunt invoeren, controleer dan of uw browser het SSL-beveiligingsprotocol ondersteunt met een coderingssleutellengte van minimaal 128 bits. Browsers die het correct inloggen op het persoonlijke account van de MTS-client ondersteunen, zijn Google Chrome versie 2.0 of hoger, Microsoft Internet Explorer versie 7 of hoger, Mozilla Firefox versie 3.0 of hoger, Safari versie 3.0 of hoger.

Stap 3

Activeer de optie "cookies schrijven" in uw browser. Als u een proxyserver gebruikt, zorg er dan voor dat deze geschikt is voor HTTPS-verbindingen (poort 443). Als u de "Internet-assistent" nog steeds niet hebt gebruikt, voert u uw persoonlijke code opnieuw in. Stuur vanaf uw mobiele telefoon of in het kader van het MTS-Connect programma een SMS-bericht naar nummer 111. Het moet het nummer 25 en uw nieuwe wachtwoord na een spatie bevatten. Het wachtwoord moet minimaal 6, maar niet meer dan 10 tekens lang zijn. Het gaat uit van ten minste één cijfer, evenals ten minste één kleine en één Latijnse hoofdletter.

Aanbevolen: