Hoe U Services Op MTS . Kunt Vinden

Inhoudsopgave:

Hoe U Services Op MTS . Kunt Vinden
Hoe U Services Op MTS . Kunt Vinden

Video: Hoe U Services Op MTS . Kunt Vinden

Video: Hoe U Services Op MTS . Kunt Vinden
Video: #AL2 #МТС #Тарифы Тариф МТС "Для ноутбука"(Майкоп). Краткое описание. 2024, April
Anonim

Mobiele gebruikers zijn vaak geïnteresseerd in hoe ze de services op MTS kunnen vinden die op dit moment zijn aangesloten. Dit is nodig om onnodige uit te schakelen en te hoge betalingen voor de lopende periode te voorkomen. U kunt op verschillende manieren achter de aangesloten diensten komen.

Hoe u services op MTS. kunt vinden
Hoe u services op MTS. kunt vinden

instructies:

Stap 1

Open de mts.ru-website en ga naar het tabblad "Persoonlijk account". Verkrijg uw login en wachtwoord door de voorgestelde stappen te volgen. Open in uw persoonlijke account het menu-item "Internet-assistent". Zoek in het hoofdmenu het item "Servicebeheer" en klik erop. U kunt dus de services op MTS vinden, ze zullen worden gerangschikt in de vorm van een tabel die aangeeft welke van hen worden betaald en welke niet. U kunt services met één klik in- of uitschakelen in de overeenkomstige cel van de tabel.

Stap 2

Probeer de services op MTS te achterhalen met behulp van een speciaal nummer met uw telefoon. Kies hiervoor * 152 * 2 # en druk op de beltoets. Er wordt een sms-bericht naar uw nummer gestuurd met informatie over de huidige aangesloten opties, evenals de maandelijkse betalingen daarvoor.

Stap 3

Bel de MTS single reference service op 8 800 250 0890 (gratis). Vertel de operator uw paspoortgegevens en vraag om een rapport te sturen over de momenteel verbonden diensten. Na verloop van tijd krijg je ook een bericht op je nummer met een beschrijving van de actieve opties. Daarnaast kunt u informatie krijgen over de huidige dienstverlening van MTS bij de medewerkers van de dichtstbijzijnde klantenservice van de exploitant.

Aanbevolen: