Hoe De Beeline-operator Te Bellen Vanaf Een Mobiele Telefoon

Inhoudsopgave:

Hoe De Beeline-operator Te Bellen Vanaf Een Mobiele Telefoon
Hoe De Beeline-operator Te Bellen Vanaf Een Mobiele Telefoon
Anonim

Van tijd tot tijd worden mobiele abonnees geconfronteerd met verschillende vragen en problemen, waarvoor u de Beeline-operator vanaf een mobiele telefoon kunt bellen. Het is voldoende om een van de aangewezen nummers te bellen en geduldig te zijn terwijl u wacht op een antwoord aan de andere kant van de lijn.

U kunt de Beeline-operator bellen vanaf uw mobiele telefoon
U kunt de Beeline-operator bellen vanaf uw mobiele telefoon

instructies:

Stap 1

Houd er rekening mee dat u de Beeline-operator alleen gratis vanaf een mobiele telefoon kunt bellen als u zich binnen het dekkingsgebied van het netwerk bevindt en de geïnstalleerde simkaart in dezelfde regio is gekocht als waar u zich nu bevindt. In het buitenland wordt een oproep naar een operator beschouwd als een gewone oproep naar Rusland, behalve in die gevallen waarin een dringende blokkering van een verloren simkaart noodzakelijk is. De exploitant nam deze beslissing na veelvuldig gebruik van gestolen of gevonden kaarten door vreemden.

Stap 2

Bel 0611 om contact op te nemen met de telefoniste. Als u een telefoon gebruikt die is verbonden met een andere operator, moet u het Moskou-nummer (495) 974 88 88 bellen. Houd er rekening mee dat in het tweede geval het gesprek in rekening wordt gebracht. Als u zich in het buitenland of in andere Russische regio's bevindt, vindt u de exacte coördinaten om contact op te nemen met de operator op de officiële Beeline-website.

Stap 3

Wacht op het bericht van het antwoordapparaat met verdere instructies. U wordt gevraagd een van de spraakmenu-items te selecteren door op de bijbehorende toets op uw mobiel te drukken. Druk op de ster om over te schakelen naar de toonmodus en klik vervolgens op de gewenste toets. Om rechtstreeks contact op te nemen met de medewerker van het ondersteuningscentrum, drukt u op "nul" of wacht u even tot de verbinding automatisch start.

Stap 4

Bereid uw paspoortgegevens voor, die u mogelijk nodig heeft bij de communicatie met de operator. Daarnaast is het raadzaam om je mobiele telefoonnummer op een apart vel papier te noteren, omdat abonnees het bij haast en ongerustheid vaak vergeten en niet aan de supportmedewerker kunnen vertellen.

Stap 5

Houd er rekening mee dat het bellen van de Beeline-operator vanaf een mobiele telefoon soms behoorlijk problematisch kan zijn, vooral tijdens piekuren, wanneer de lijn lange tijd bezet is. Haast je niet om op te hangen en wacht 1-2 minuten. Dit is meestal voldoende tijd voor de ondersteuningspersoon om deel te nemen aan het gesprek. Denk tijdens het wachten na over alle vragen die u wilt stellen. Nadat u met de adviseur heeft gesproken, kunt u zijn werk evalueren door op de juiste knop op uw telefoon te klikken.

Aanbevolen: