Hoe Maak Je Een Tv-antenne?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Tv-antenne?
Hoe Maak Je Een Tv-antenne?

Video: Hoe Maak Je Een Tv-antenne?

Video: Hoe Maak Je Een Tv-antenne?
Video: Diy || How to make HDTV antenna || It really works 2024, Mei
Anonim

Het meest verbazingwekkende is dat we meesters hebben die niet eens de meeste huishoudelijke artikelen kopen. Ze doen het graag zelf. Er is nog een reden voor de manifestatie van het "gouden handen" -effect - er is geen geld voor dit ding. Dus als u zich in een situatie bevindt waarin er geen geld is voor een nieuwe antenne, dan kunt u deze zelf maken zonder uw huis te verlaten.

Hoe maak je een tv-antenne?
Hoe maak je een tv-antenne?

Het is nodig

Leeg bierblikje, tv-kabel, soldeerbout, elektrische tape, houten hanger

instructies:

Stap 1

Laten we beginnen met het maken van de antenne. Als er een kabel uit je tv komt, maar je antenne is kapot, dan kun je deze kabel veilig gebruiken. Aan de ene kant moet er een stekker zijn die in de tv gaat. Aan de andere kant moet je het uiteinde van de kabel op een afstand van ongeveer 10 centimeter strippen.

Stap 2

U moet 2 banken in de antenne gebruiken. Hoe groter de pot, hoe groter de kans dat je meer kanalen vangt. Best of all containers met een inhoud van 0,75 liter tot 1 liter. Natuurlijk zijn dergelijke banken niet gemakkelijk te krijgen, maar als je ze hebt liggen, is het tijd om ze te gebruiken. Gebruik blikjes met overgebleven openers - ze zullen nog steeds van pas komen.

Stap 3

De gestripte kabel moet in 2 delen worden verdeeld: afscherming en kern. We bevestigen het ene deel aan het eerste blik, het andere deel verbinden we aan het tweede blik. Desgewenst kunt u de kabel en het blikje ook solderen, maar in de regel soldeert tin niet goed aan het aluminium blikje. Daarom is het noodzakelijk om de delen van de kabel goed vast te zetten op deze potten. U kunt de kabelstukken door de opener aan de pot schroeven.

Stap 4

Nu moeten we de potten aan de houten hanger bevestigen. Banken moeten op een bepaalde afstand van elkaar staan. Bevestig de potten met ducttape of tape. Experimenteer met de afstand tussen de blikken om het beste tv-ontvangstsignaal te krijgen. De resulterende antenne kan het beste bij het raam worden opgehangen.

Aanbevolen: