Een Herinnering Inschakelen

Inhoudsopgave:

Een Herinnering Inschakelen
Een Herinnering Inschakelen

Video: Een Herinnering Inschakelen

Video: Een Herinnering Inschakelen
Video: Dé Mark ‘Ik heb er geen herinnering aan’ Rutte Compilatie: De Affaires Tijdens Rutte I, II en III 2024, Mei
Anonim

De moderne mobiele telefoon is niet alleen een communicatiemiddel. Hiermee kun je online gaan, je e-mail checken, afspraken plannen en zelfs gewoon op tijd wakker worden. Als u een herinnering voor een belangrijke gebeurtenis moet inschakelen, kunt u een van de functies van uw telefoon gebruiken.

Een herinnering inschakelen
Een herinnering inschakelen

instructies:

Stap 1

Als je bang bent om een belangrijke vergadering of een telefoontje overdag te vergeten, kun je de wekker gebruiken. Vooral de manier van instellen is afhankelijk van het telefoonmodel, maar over het algemeen is het werkingsprincipe hetzelfde. Gebruik de bijbehorende toets op het telefoonhoesje om het menu te openen.

Stap 2

Zoek met de bedieningstoetsen het item "Alarm" in het menu. Maak een nieuw label door een lege positie uit de bestaande lijst te selecteren. Bij bepaalde telefoonmodellen kunt u een bestaande bewerken of een apart label maken met behulp van de beschikbare opdrachten in het menu.

Stap 3

Blader door de submenu-items van het gemaakte label, zet de wekker in de status "Aan", stel de wektijd in die u nodig hebt (uren en minuten), stel het aantal herhalingen in (dagelijks, slechts één keer of op een specifieke dag van de week). Selecteer een waarschuwingsmelodie, stel het tijdsinterval in waarna deze melodie wordt herhaald (elke 5, 10, 20 minuten, enzovoort). Sla de ingestelde parameters op met de bijbehorende knop.

Stap 4

Als u een herinnering moet inschakelen, bijvoorbeeld over iemands verjaardag (de melding moet jaarlijks worden gedaan), of u heeft een vergadering gepland voor volgende week (volgende maand), dan kunt u beter de organisator gebruiken. Open het algemene telefoonmenu en selecteer het juiste item.

Stap 5

Selecteer in het menu "Organisator" het subitem "Kalender". Gebruik de navigatieknoppen om in de elektronische kalender de dag te vinden waaraan u moet herinneren en markeer deze met een markering. Nadat u de opties van de geselecteerde dag hebt ingevoerd, zoekt u de opdracht "Maken". Selecteer in het submenu het type label (afspraak, jubileum, vakantie, enz.).

Stap 6

Het label wordt beschikbaar voor bewerking. Geef het een naam ("Ontmoeting met N", "Verjaardag N"), geef aan hoe vaak en hoe laat de waarschuwing moet worden afgegeven en hoe lang deze moet duren. Sla de nieuwe parameters op. In de kalender wordt de geselecteerde datum gemarkeerd met een kader of in kleur. Op het opgegeven tijdstip op een bepaalde dag herinnert de telefoon u aan de gebeurtenis die u in de organisator hebt opgeslagen.

Aanbevolen: