Hoe IPad Te Herstellen

Inhoudsopgave:

Hoe IPad Te Herstellen
Hoe IPad Te Herstellen

Video: Hoe IPad Te Herstellen

Video: Hoe IPad Te Herstellen
Video: How To Reset & Restore your Apple iPad Pro 3rd Gen - Factory Reset 2024, Mei
Anonim

In het geval van een storing van het iOS-besturingssysteem op iPad-apparaten, kunt u altijd een herstelprocedure uitvoeren om van de softwarestoring af te komen. Om dit te doen, kunt u het iTunes-tabletbesturingsprogramma gebruiken.

Hoe iPad te herstellen
Hoe iPad te herstellen

instructies:

Stap 1

Download de meest recente versie van iTunes naar uw computer. Om dit te doen, kunt u het overeenkomstige gedeelte van het menu van de officiële Apple-website gebruiken. Nadat u het installatiebestand hebt gedownload, gaat u naar de downloadmap van uw computer, start u deze en volgt u de instructies op het scherm. Start na installatie het programma via de snelkoppeling op het bureaublad.

Stap 2

Sluit uw iPad aan op uw computer met behulp van de USB-kabel die bij het apparaat is geleverd. Daarna moet u uw apparaat in de herstelmodus zetten. Houd hiervoor de middelste toets van de iPad en de aan/uit-knop tegelijkertijd ingedrukt.

Stap 3

Nadat het tabletscherm is uitgeschakeld, laat u de aan/uit-knop los terwijl u de middelste Home-toets ingedrukt houdt. Na een paar seconden verschijnt er een bericht in het iTunes-venster waarin staat dat u een herstelbewerking moet uitvoeren. Druk op de knop "Herstellen".

Stap 4

Het downloaden van de nieuwste software voor uw apparaat begint. Wacht tot het downloaden is voltooid en de procedure voor het controleren en uitpakken van de gegevens is voltooid. Na een tijdje ziet u een balk op het tabletscherm die het herstelproces toont.

Stap 5

Zodra de procedure is voltooid, ziet u een bijbehorende melding in het iTunes-venster. Hiermee wordt uw iPad gestart en kunt u hem blijven gebruiken. De restauratie is voltooid.

Stap 6

De softwareherstelbewerking verwijdert alle gegevens die op uw apparaat zijn opgeslagen, dus het is raadzaam om altijd een reservekopie van de gegevens te bewaren voor later gebruik. Om een back-up op te slaan, kunt u het gedeelte "Een back-up maken" gebruiken in het instellingenvenster van uw iPad in iTunes. Om te herstellen vanaf een kopie, gaat u naar het menu "Bladeren" van uw apparaat in iTunes en drukt u op de knop "Herstellen van een kopie".

Aanbevolen: