Hoe Psp Met Monitor Te Verbinden

Inhoudsopgave:

Hoe Psp Met Monitor Te Verbinden
Hoe Psp Met Monitor Te Verbinden

Video: Hoe Psp Met Monitor Te Verbinden

Video: Hoe Psp Met Monitor Te Verbinden
Video: [RemoteJoy Lite]How to play PSP on your PC's screen NEW VERSION!!! 2024, April
Anonim

PSP (PlayStation Portable) is een draagbare gameconsole die in 2004 op de markt kwam. De PSP is de eerste draagbare console die een UMD optische drive als primair opslagmedium gebruikt. Daarnaast heeft hij een vrij groot LCD-scherm en geavanceerde multimediamogelijkheden, maar voor fervente gamers is dit nauwelijks genoeg. Daarom vragen ze zich vaak af hoe ze de PSP kunnen aansluiten op een computer, of beter gezegd, op een monitor.

Hoe psp met monitor te verbinden
Hoe psp met monitor te verbinden

instructies:

Stap 1

De PSP biedt inderdaad zo'n mogelijkheid, en het is vrij eenvoudig om het te doen. Hiervoor heeft u een geheugenkaart van elk formaat nodig. Formatteer het als volgt met je PSP. Ga naar het menu "Instellingen", dan - "Systeeminstellingen" en selecteer "Kaart formatteren". Daarna zal de console zelfstandig de benodigde mappen en bestanden maken en deze vervolgens op de geheugenkaart plaatsen.

Stap 2

Dan kunt u twee aansluitmogelijkheden gebruiken. De eerste is het gebruik van een USB- of mini-USB-kabel. Om dit te doen, sluit je het ene uiteinde van de kabel aan op je PSP en het andere op een poort op je computer, en zet je vervolgens je console aan. Selecteer vervolgens "Instellingen" en het item "USB-verbinding". De computer geeft een melding dat er nieuwe hardware is gevonden. Ga daarna naar Deze computer en zoek in het gedeelte "Verwisselbare apparaten" het apparaat dat verschijnt. Zorg ervoor dat de computer de geheugenkaart van het apparaat ziet en dat u uw gegevens ernaar kunt kopiëren.

Stap 3

Als de computer het PSP-apparaat niet detecteert, ga dan naar het menu "Eigenschappen" van de computer, selecteer het item "Hardware", zoek daar "Apparaatbeheer" en daarin "Universal USB Bus Controllers". Verwijder nu alle hostcontrollers en klik op de knop "Zoeken naar nieuwe hardware". De computer vindt alle apparaten die u eerder hebt verwijderd en installeert het stuurprogramma automatisch opnieuw op de PSP.

Stap 4

Als je geen kabel hebt, steek dan gewoon de geheugenkaart in de kaartlezer van de computer - dit is de tweede verbindingsmethode.

Stap 5

Dus hoe sluit je je PSP aan op een monitor zodat je games op het grote scherm kunt spelen? Om dit te doen, sluit u de console aan op een tv-tuner of een andere kaart die geschikt is voor computervideo-opname. Gebruik vervolgens de pc-software om de tv-tuner in te stellen.

Stap 6

Een andere optie is om een VGA-kabel voor je PSP aan te schaffen en deze te gebruiken om je console op je monitor aan te sluiten. Houd er rekening mee dat alleen spellen met progressieve scan werken met deze kabel.

Aanbevolen: