Hoe De Beeline-operator Te Bellen?

Inhoudsopgave:

Hoe De Beeline-operator Te Bellen?
Hoe De Beeline-operator Te Bellen?

Video: Hoe De Beeline-operator Te Bellen?

Video: Hoe De Beeline-operator Te Bellen?
Video: 4 ПРИЧИНЫ ОТКАЗАТЬСЯ ОТ BEELINE / Вымпел телеком / Мобильный оператор Билайн 2024, April
Anonim

Mobiele gebruikers zijn vaak geïnteresseerd in hoe ze de Beeline-operator kunnen bereiken. Hier is een speciaal verkort nummer voor, evenals verschillende extra manieren om te bellen.

U kunt de Beeline-operator bellen via een speciaal kort nummer
U kunt de Beeline-operator bellen via een speciaal kort nummer

instructies:

Stap 1

Probeer de Beeline-operator te bereiken door het verkorte nummer 0611 te bellen. Alleen abonnees van dit bedrijf kunnen dit doen binnen het netwerk. De dienst wordt hen gratis aangeboden. Als u een klant bent van een andere operator, gebruik dan het Moskou-nummer (495) 974 88 88. De kosten van een dergelijk gesprek worden berekend op basis van uw locatie. U kunt aanvullende communicatiemethoden met de operator via een mobiele telefoon vinden op de officiële website van het bedrijf.

Stap 2

Na het bellen komt u in het antwoordapparaatmenu. Luister naar de gesproken instructies en selecteer het gedeelte dat het beste bij je past door op de bijbehorende toets op je telefoon te drukken. Druk vooraf op de ster om de toonmodus te activeren. Om rechtstreeks contact op te nemen met de Beeline-operator, kunt u op elk moment op de "0"-toets drukken en wachten op de verbinding.

Stap 3

Wees voorbereid op het feit dat een supportmedewerker je paspoortgegevens, abonnementsnummer, etc. kan opvragen. Het is beter om vooraf alle beschikbare documentatie voor te bereiden en uw vragen duidelijk te formuleren. Onthoud dat het gesprek hoogstwaarschijnlijk wordt opgenomen, dus probeer beleefd te zijn en wees niet onbeleefd tegen de technische staf.

Stap 4

U kunt niet alleen telefonisch contact opnemen met de Beeline-operator, maar ook via de feedbackservice op de website van het bedrijf. Zoek de link "Stel een vraag" in het bovenste menu op de hoofdpagina en klik erop. Vul uw vraag in het daarvoor bestemde veld in en klik op "Vraag". In sommige gevallen komt het antwoord meteen, in andere moet je er enkele dagen op wachten. U kunt uw e-mailadres in een speciaal veld achterlaten, zodat de operator er in de toekomst op zal antwoorden.

Aanbevolen: