Hoe Een Persoon Online Op Nummer Te Vinden

Hoe Een Persoon Online Op Nummer Te Vinden
Hoe Een Persoon Online Op Nummer Te Vinden

Video: Hoe Een Persoon Online Op Nummer Te Vinden

Video: Hoe Een Persoon Online Op Nummer Te Vinden
Video: HACK jede WhatsApp in nur 5 Sek.| Iphone & Android | NOROS MEN 2024, Maart
Anonim

Het is niet altijd mogelijk om zomaar even te bellen en te weten waar iemand zich nu bevindt. In sommige situaties is het vinden van een persoon online geen simpele bevlieging, maar een essentiële noodzaak. Dit kan met behulp van een mobiele telefoon.

vind een persoon op nummer online
vind een persoon op nummer online

Hoe een persoon online op telefoonnummer te vinden

Als het gaat om het vinden van een locatie met behulp van een telefoonnummer, gaan veel mensen ervan uit dat je gewoon een mobiele telefoonmaatschappij kunt bellen om de verblijfplaats van een persoon te achterhalen. Maar dit is een foutieve stelling. Geen enkele telecomoperator kan informatie over hem verstrekken zonder toestemming van de eigenaar van het telefoonnummer.

Maar er is een speciale smartphone-app die kan laten zien waar een persoon is. Dit is een volledig gratis programma dat wettelijk is toegestaan. Bij gebruik hiervan geeft de abonnee toestemming voor het verzoek tot het verstrekken van locatiegegevens. Deze applicatie wordt geolocatie genoemd.

Wat is geolocatie

Geolocatie is het vermogen van een telefoon om zijn locatie te bepalen. Dit wordt mogelijk gemaakt door de uitgebreide satelliet- en radardekking. Het meest bekende en wijdverbreide satellietsysteem is GPS. Dankzij geolocatie bepaalt u binnen enkele seconden uw locatie of de locatie van een andere abonnee.

Naast de locatie is geolocatie in staat om een route te bouwen, het gevraagde punt op de kaart te tonen, uw pakketten te volgen, uw verloren telefoon te vinden en zelfs de locatie van een gestolen auto te bepalen.

Geolocatie van MTS

Mobiele tv-systemen bieden hun gebruikers de Locator-service tegen een maandelijks bedrag. Gebruikers van andere operators kunnen het ook gebruiken. U kunt de locatie van een persoon alleen achterhalen via het MTS-nummer met de acceptatie van de gebruikersovereenkomst van de gewenste abonnee.

Geolocatie megafoon

Megafon heeft ook een applicatie om een persoon online te vinden. Het heet "radar". Gebruikers krijgen drie soorten van deze applicatie: lite, standaard en plus-versie.

  • De light-versie is gratis, maar je kunt de locatie van slechts één persoon per dag zien. Het is een soort demoversie van de applicatie.
  • De standaardversie kost 3 roebel. per dag en stelt de gebruikers in staat om maximaal 5 mensen per dag te vinden. In deze versie kunt u ook een onbeperkt aantal locaties weergeven op bekende coördinaten.
  • Met de "+"-versie kunt u niet alleen een persoon op telefoonnummer vinden, maar ook zijn in- en uitgangen naar bepaalde zones volgen. Ze worden gespecificeerd door de eigenaar van de applicatie. En als de gewenste abonnee de voor de gebruiker interessante zones betreedt, komt er een sms-melding. SMS komt ook wanneer de gewenste abonnee de zone verlaat. Dit is erg handig bij het volgen van de verblijfplaats van kinderen.

Met de applicatie "Radar" van Megafon kunt u niet alleen gebruikers binnen uw operator volgen, maar ook gebruikers van andere mobiele operators.

Geolocatie Beeline

Beeline biedt haar gebruikers de locatie van alleen gebruikers binnen het netwerk te volgen. De locatietoepassing heet "Beeline. Coordinates". De dienst wordt alleen geleverd tegen een abonnementsprijs en alleen met toestemming van de abonnee voor de verwerking en verspreiding van gegevens over de locatie van de klant.

Geolocatie TELE2

TELE 2 biedt zijn abonnees het Geopoisk-programma aan. Hiermee kun je, voor een maandelijks bedrag, een persoon volgen op een nummer binnen het netwerk. De applicatie ondersteunt het zoeken naar abonnees van andere operators niet. Deze geolocator is waarschijnlijk alleen geschikt voor ouders die de locatie van hun kind volgen, omdat deze alleen binnen het dekkingsgebied van het huis zoekt.

Aanbevolen: