Hoe Een Persoon Online Op Telefoonnummer Te Vinden

Inhoudsopgave:

Hoe Een Persoon Online Op Telefoonnummer Te Vinden
Hoe Een Persoon Online Op Telefoonnummer Te Vinden

Video: Hoe Een Persoon Online Op Telefoonnummer Te Vinden

Video: Hoe Een Persoon Online Op Telefoonnummer Te Vinden
Video: Verdien $ 593,84 in 15 minuten van Fiverr (GEEN werk)-GRATIS online geld verdienen | Branson Ta... 2024, April
Anonim

Je kunt bijna alles op internet vinden, inclusief informatie over de persoon die je nodig hebt. Als u niet weet hoe u een persoon online op telefoonnummer kunt vinden, is het tijd om te leren hoe u dit moet doen.

Hoe een persoon online op telefoonnummer te vinden
Hoe een persoon online op telefoonnummer te vinden

instructies:

Stap 1

De belangrijkste plaats om mensen via de telefoon op internet te vinden, zijn sociale netwerken. Dus Odnoklassniki en Vkontakte worden gevraagd om hun account via mobiel te bevestigen. Hoewel deze cijfers niet in het publieke domein zijn, duikt dergelijke informatie nog steeds op. Mogelijk kunt u het account van een persoon vinden op zijn telefoon, als hij dit op zijn pagina heeft aangegeven. Om dit te doen, hoeft u zich alleen maar te registreren op de relevante sociale netwerken en het telefoonnummer in de zoekbalk in te voeren.

Stap 2

Als je een persoon niet op nummer online kunt vinden in populaire sociale netwerken, ga dan aan de slag met zoekmachines. Aangezien verschillende zoekmachines pagina's verschillend indexeren, hoeft u niet te wanhopen als u via een van hen geen abonnee vindt. Probeer contact op te nemen met Yandex, Google, Rambler, Mail.ru zoeken. Voer het telefoonnummer in tiencijferig formaat in zonder spaties, door streepjes, door 8 of +7 (voor Rusland), door spaties tussen groepen cijfers, aangezien een persoon zijn nummer zou kunnen achterlaten in een advertentie, op een forum, in opmerkingen in de vorm waarin de site vereist of op basis van uw gemak.

Stap 3

Op internet kunt u ook een database met telefoonnummers van mensen downloaden en daar een achternaam met een adres intoetsen. Dergelijke basen zijn echter niet altijd correct. Dit komt door de snelle veroudering van informatie.

Stap 4

Op eigen risico en risico kunt u proberen te verwijzen naar de pagina's van gespecialiseerde sites die services bieden voor het vinden van een persoon op nummer. In theorie zou dergelijke informatie toegankelijk kunnen zijn voor hackers, personen die samenwerken met wetshandhavingsinstanties of telecomoperators. In de praktijk krijgen dergelijke zoekopdrachten, betaald via sms, in de meeste gevallen helemaal geen antwoord of sturen ze onjuiste informatie. Als u desondanks besluit om via dergelijke sites online een persoon op telefoonnummer te vinden, probeer dan voordat u afstand doet van uw geld beoordelingen te vinden op de bijbehorende bron.

Aanbevolen: