Muziek Opnemen Op IPad

Inhoudsopgave:

Muziek Opnemen Op IPad
Muziek Opnemen Op IPad

Video: Muziek Opnemen Op IPad

Video: Muziek Opnemen Op IPad
Video: How to RECORD MUSIC on your IPAD PRO || GEAR GUIDE || 2024, Mei
Anonim

Officieel moet je, om muziek op een Apple-tablet op te nemen, het in de iTunes Store kopen, maar één nummer in de applicatie kost 19 tot 100 roebel. Er zijn echter verschillende manieren om muziek op iPad op te nemen zonder materiële investering.

Muziek opnemen op iPad
Muziek opnemen op iPad

instructies:

Stap 1

Eerst moet je je favoriete muziek naar je computer downloaden. Er is een groot aantal sites waar u gratis nummers kunt downloaden en u kunt ook muziek van gekochte albums of cd's naar uw computer overbrengen.

Stap 2

Nadat je de nodige muziek hebt opgeslagen, moet je ook een programma op je computer installeren waarmee je via een pc met je iPad en elk ander apparaat van deze fabrikant kunt werken. Download dit programma van de officiële Apple-website en installeer het vervolgens. Wanneer u uw tablet op uw computer aansluit, wordt het programma automatisch geopend. Rechtsboven verschijnt een knop met de naam van uw iPad.

Stap 3

In de linkerbovenhoek staat een kleine knop, een vierkantje dat half gevuld is, klik erop. Selecteer in het vervolgkeuzemenu "Bestand aan bibliotheek toevoegen …", u kunt het venster ook openen met de sneltoets Ctrl + O. Selecteer in het geopende venster de bestanden die op de iPad worden opgenomen. Klik vervolgens op "Openen". U kunt meerdere nummers uit een map selecteren door de Ctrl-toets ingedrukt te houden. Als de nummers in verschillende mappen zijn opgeslagen, herhaalt u deze procedure voor elk ervan.

Stap 4

Nu kunt u het tabblad openen met uw tablet, hiervoor klikt u op het opschrift "iPad" in de rechterbovenhoek. Het tabletmenu wordt geopend, daarin kun je naar het tabblad "Muziek". Vink vervolgens het vakje naast 'Muziek synchroniseren' aan. Hier kunt u alle bestanden uit uw bibliotheek die u zojuist hebt overgezet selecteren en aan uw tablet toevoegen, of specifieke bestanden selecteren. Als u Favoriete afspeellijsten, artiesten, albums en genres selecteert, kunt u afzonderlijke nummers selecteren om naar uw tablet over te zetten.

Stap 5

In de rechter benedenhoek is er een "Toepassen" knop waarmee u de geselecteerde tracks naar uw tablet kunt schrijven. Vervolgens moet u uw tablet synchroniseren met uw computer, deze knop verschijnt ook in de rechter benedenhoek. Door synchronisatie met een computer kunt u een kopie van uw iPad op een pc maken, na een tijdje kunt u uw tablet in dezelfde vorm herstellen dankzij de gemaakte bestanden.

Aanbevolen: