Waarom Spelen Niet Alle Luidsprekers?

Waarom Spelen Niet Alle Luidsprekers?
Waarom Spelen Niet Alle Luidsprekers?

Video: Waarom Spelen Niet Alle Luidsprekers?

Video: Waarom Spelen Niet Alle Luidsprekers?
Video: Best Stuffing for Speakers Tested - Unexpected Results 2024, April
Anonim

Computerluidsprekers worden van jaar tot jaar geavanceerder en van hoge kwaliteit op het gebied van montage en geluid. Maar elke techniek heeft de neiging te mislukken. Het is noodzakelijk om meer in detail uit te zoeken waarom de luidsprekers niet spelen.

Waarom spelen niet alle luidsprekers?
Waarom spelen niet alle luidsprekers?

De situatie van defecte luidsprekers komt meestal voor vanwege de stroomkabel of vanwege de kabel waarmee ze op de computer zijn aangesloten. Om te controleren of de kabels schuldig zijn, is het noodzakelijk om hun positie meerdere keren in de ruimte te veranderen. Als het geluid plotseling verschijnt en verdwijnt, is de oorzaak van het probleem correct gevonden. Als je een soldeerbout hebt en ervaring hebt, kun je de kabel strippen op de plaats waar het geluid verschijnt en verdwijnt bij beweging, en deze solderen.

Als een van de speakers het niet doet, dan is dit in de overgrote meerderheid van de gevallen precies de speaker waarop geen aan/uit knop en volumeknoppen zitten. Nu zit het probleem in de kabel die de speakers met elkaar verbindt. U kunt het probleem op dezelfde manier oplossen als hierboven aangegeven.

Soms wordt het hierboven beschreven probleem veroorzaakt door een defecte geluidskaartuitgang. Dit wordt gecontroleerd door andere luidsprekers of koptelefoons op deze uitgang aan te sluiten. Als het andere paar luidsprekers ook defect is, wordt de oorzaak van het probleem correct geïdentificeerd. Maar alleen het kopen van een andere geluidskaart kan helpen. Het goede nieuws is dat de meeste niet meer dan een paar duizend roebel kosten.

Je kunt proberen via apparaatbeheer te kijken of er een "vraagteken" naast de geluidskaart staat. Als dit het geval is, moet u de stuurprogramma's van de geluidskaart opnieuw installeren en zal het probleem van niet-werkende luidsprekers vanzelf verdwijnen.

In zeldzame gevallen klinkt een van de luidsprekers of beide niet wanneer hun voeding niet werkt. Het is vrij moeilijk om ervoor te zorgen dat het probleem bij hem zit, je moet eerst alle mogelijke oorzaken uitsluiten die hierboven zijn beschreven. Als ze allemaal zijn uitgesloten, moet je de niet-werkende luidsprekers aansluiten op een andere stroombron en een andere computer. Het geluid is weg? U kunt proberen de voeding te repareren, maar dit is een nogal arbeidsintensief proces en er is geen garantie dat de reparatie duurzaam zal zijn.

Aanbevolen: