Hoe Kies Je Een Laserprinter?

Inhoudsopgave:

Hoe Kies Je Een Laserprinter?
Hoe Kies Je Een Laserprinter?

Video: Hoe Kies Je Een Laserprinter?

Video: Hoe Kies Je Een Laserprinter?
Video: Laser Printer Buying Guide | How to select Best Laser Printer 2024, Mei
Anonim

Om het juiste printermodel te kiezen, moet u eerst beslissen voor welk doel u het koopt, welke maandelijkse afdrukvolumes u nodig heeft en welke kosten u bereid bent te besteden aan verbruiksartikelen. Wat de huidige trends betreft, zijn multifunctionele apparaten tegenwoordig erg populair op de wereldmarkt. Veel consumenten hebben de voordelen en bruikbaarheid van een dergelijke uitvinding al gewaardeerd.

Hoe kies je een laserprinter?
Hoe kies je een laserprinter?

Noodzakelijk

MFP-productcatalogus

instructies:

Stap 1

Schat uw afdruksnelheid. Moderne persoonlijke laserprinters worden gekenmerkt door een hoge verwerkings- en afdruksnelheid - gemiddeld zo'n 18 pagina's per minuut.

Stap 2

Evalueer de kwaliteit van het afdrukapparaat en de resolutie. Deze twee kenmerken hangen nauw met elkaar samen. Hoe hoger de resolutiewaarde, hoe hoger de afdrukkwaliteit. De maateenheid voor de resolutie van printers is dpi, wat wordt uitgedrukt in dots per inch.

Stap 3

Maak een schatting van het printergeheugen. Het is hierbij belangrijk om aandacht te besteden aan de beschikbaarheid van besturingstalen en de printerprocessor. Win-printers hebben geen ingebouwde processor, dus de printertaak wordt direct op de pc verwerkt. Processorprinters hebben hun eigen klembord, waarin de tekst wordt gecodeerd in een taal die hij begrijpt en wordt afgedrukt.

Aanbevolen: