Hoe Bel Je Naar Finland

Inhoudsopgave:

Hoe Bel Je Naar Finland
Hoe Bel Je Naar Finland

Video: Hoe Bel Je Naar Finland

Video: Hoe Bel Je Naar Finland
Video: Как Финляндия изменит вас, если вы приедете сюда 2024, Mei
Anonim

Om internationaal te kunnen bellen vanaf een vaste of mobiele telefoon, moet u een speciale telefooncode intoetsen. Deze regel is ook van toepassing op Finland als de oproep wordt gedaan vanuit het grondgebied van Rusland of een ander land. Om te bellen, moet u eerst de gewenste reeks nummers invoeren en vervolgens het abonneenummer.

Hoe bel je naar Finland
Hoe bel je naar Finland

instructies:

Stap 1

De Finse telefooncode is een reeks van 358 cijfers, die het land in het telefoonnetwerk identificeert en via welke de oproep naar het land wordt geleid.

Stap 2

De internationale code wordt vaak gevolgd door 0, tussen haakjes. Het cijfer 0 wordt gebruikt bij het bellen binnen Finland. Dus als u vanuit Rusland naar Finland belt en 0 ziet, hoeft u het niet te bellen. Ga direct naar de aanduiding van het netnummer of mobiele nummer van de abonnee om te bellen. Houd er echter rekening mee dat het in Finland nog steeds nodig is om 0 aan te geven.

Stap 3

Als u vanaf een vaste telefoon naar Finland wilt bellen, kiest u 8 om de lijn naar de interlokale modus te wijzigen. Kies vervolgens 10 om het signaal naar het buitenland te sturen. Voer vervolgens de internationale landcode 358 in, die uw signaal omleidt naar Finland, waar u na de volgende identificatie van het netnummer het abonneenummer kunt aangeven.

Stap 4

Dus om Finland vanaf een vaste telefoon te bellen, moet u een verzoek van het volgende formulier invoeren:

8 10 358 9 123456

123456 is het telefoonnummer van de persoon die u belt en 9 is het netnummer waarnaar wordt gebeld (Helsinki).

Stap 5

Om met een mobiele telefoon naar Finland te bellen, hoeft u de nummers niet in te voeren om de internationale oproep te identificeren, maar het nummer moet nog steeds in het internationale formaat worden ingevoerd. Eerst wordt het +-teken aangegeven om het mobiele signaal van een mogelijke oproep in het buitenland door te geven. Vervolgens wordt de landcode 358 ingevoerd, waarna de Finse stadscode en het telefoonnummer van de abonnee worden ingevoerd. Als u een mobiele telefoon belt, hoeft u het netnummer niet op te geven, u hoeft alleen het telefoonnummer in 11-cijferig formaat te kiezen.

Aanbevolen: