Hoe Games Te Starten Met Dandy

Inhoudsopgave:

Hoe Games Te Starten Met Dandy
Hoe Games Te Starten Met Dandy

Video: Hoe Games Te Starten Met Dandy

Video: Hoe Games Te Starten Met Dandy
Video: ТОП 10 ИГР НА ПРИСТАВКЕ ДЕНДИ/TOP 10 GAMES ON DANDY 2024, Mei
Anonim

Dandy is een beroemde Japanse videogameconsole die sinds eind 1992 wordt geproduceerd. Ooit werd het gespeeld door de breedste lagen van de bevolking. Zelfs na vele jaren zijn er een groot aantal mensen die willen opfrissen en vergeten emoties weer willen voelen, aangezien er een groot aantal console-emulators hiervoor zijn.

Hoe games te starten met dandy
Hoe games te starten met dandy

instructies:

Stap 1

Je moet elke Dandy-klasse gameconsole-emulator en een rum (dump) game downloaden. Emulator Dandy is een speciaal programma waarmee je de games van deze console op een personal computer kunt spelen. Een rum is een spelbestand dat rechtstreeks van een spelcassette is gekopieerd. Er zijn nogal wat emulators, maar de beste zijn Nestopia, FCE Ultra en VirtuaNES. Ze hebben allemaal dezelfde mogelijkheden, zeer vergelijkbare interfaces en vergelijkbare instellingen. Je kunt de emulator zelf en games bijvoorbeeld hier downloade

Stap 2

Het FCE Ultra-programma heeft lage systeemvereisten en is zelfs geschikt voor zwakke computers. Download het archief met de emulator, pak het uit en voer het bestand fceu.exe uit. Eerst moet u de instellingen begrijpen, waarvoor u het tabblad Config opent en het item Invoer selecteert.

Stap 3

Een menu met bedieningsinstellingen wordt voor u geopend. Voor elke knop van de Dandy-joystick moet u een specifieke klaviertoets instellen of de standaardinstellingen behouden. Houd er rekening mee dat de toetsen ook kunnen worden toegewezen aan de tweede joystick, die nodig is voor een spel met twee spelers.

Stap 4

Klik op de optie Configureren en configureer de sneltoets die we nodig hebben.

Stap 5

Laad vervolgens het spel in het programma. Klik hiervoor op het tabblad Bestand en selecteer Openen. Selecteer de map Games in de emulatormap. In deze map moet je de spellen uitpakken. Open het spel dat je wilt spelen. Het spel loopt, succes met je passage!

Aanbevolen: