Hoe Mms In Megafoon Te Bekijken

Inhoudsopgave:

Hoe Mms In Megafoon Te Bekijken
Hoe Mms In Megafoon Te Bekijken

Video: Hoe Mms In Megafoon Te Bekijken

Video: Hoe Mms In Megafoon Te Bekijken
Video: How To Fix MMS Messages Receive Problem Solve 2024, April
Anonim

Abonnees van het mobiele bedrijf "Megafon" hebben de mogelijkheid om via een mobiele telefoon multimediaberichten (MMS) uit te wisselen. Dit is een erg handige optie, die de uitwisseling van afbeeldingen, video- en audiobestanden en zelfs sommige applicaties impliceert. In Rusland werd de eerste MMS in mei 2003 verzonden, meer dan twintig jaar is deze service behoorlijk populair geworden onder de klanten van mobiele operators.

Hoe mms in megafoon te bekijken
Hoe mms in megafoon te bekijken

Noodzakelijk

  • - mobiele telefoon;
  • - SIM-kaart van OJSC "Megafon";
  • - toegang tot internet.

instructies:

Stap 1

Zorg ervoor dat uw mobiele telefoon MMS-berichten kan ontvangen en verzenden. In modellen die onlangs zijn uitgebracht, is deze optie aanwezig. Lees bij twijfel de instructies die bij uw telefoon zijn geleverd.

Stap 2

Ook als uw mobiele telefoon deze functie niet ondersteunt, kunt u het inkomende bericht via het gewone internet bekijken. In de regel wordt er een sms naar uw mobiele telefoon gestuurd in de vorm van een sms, die een link bevat om de ontvangen MMS te bekijken. U hoeft alleen maar met uw computer naar internet te gaan en de resulterende link in de adresbalk in te voeren.

Stap 3

U kunt ook een MMS-bericht sturen. Ga hiervoor naar de officiële website van het bedrijf Megafon. Op de hoofdpagina vindt u het opschrift "Send SMS / MMS", dat vergezeld gaat van een afbeelding in de vorm van een open envelop. Voer uw telefoonnummer en wachtwoord in om toegang te krijgen tot uw persoonlijke account. Klik op Aanmelden. Selecteer het bestand, vermeld het abonneenummer en klik op "Verzenden". Op dezelfde manier kunt u de inkomende MMS bekijken.

Stap 4

Configureer deze optie als u MMS wilt bekijken met uw telefoon. In de regel komen er bij het eerste contact van de simkaart met uw telefoon berichten met MMC- en internetinstellingen. Je hoeft ze alleen maar te houden. Als ze niet zijn gekomen, bel dan de klantenservice op 0500 en vraag de telefoniste om je de instellingen te sturen. In extreme gevallen kunt u contact opnemen met het dichtstbijzijnde Megafon kantoor, vergeet niet uw telefoon en simkaart mee te nemen.

Stap 5

Open het telefoonmenu om MMS te bekijken. Zoek het tabblad "Berichten" en klik erop. Selecteer het item "ММС" uit de lijst, open het. In de regel zijn alle berichten in chronologische volgorde gerangschikt - van de eerste tot de laatste. Het nieuwe bericht komt dus bovenaan te staan. Maak het open.

Aanbevolen: