Hoe Mms Te Bekijken In MTS

Inhoudsopgave:

Hoe Mms Te Bekijken In MTS
Hoe Mms Te Bekijken In MTS

Video: Hoe Mms Te Bekijken In MTS

Video: Hoe Mms Te Bekijken In MTS
Video: Als je dit GEHEIM hebt geleerd, gooi je de plastic fles nooit meer weg! 2024, April
Anonim

Via de MMS-dienst kunnen mobiele gebruikers verschillende multimediabestanden en grote hoeveelheden tekst uitwisselen. U kunt deze berichten niet alleen vanaf uw telefoon verzenden, maar ook vanaf uw computer via internet. Om de ontvangen MMS te kunnen bekijken, moeten abonnees van de MTS-operator de dienst eerst configureren.

Hoe mms te bekijken in MTS
Hoe mms te bekijken in MTS

instructies:

Stap 1

Stel de MMS-service in op uw Android-smartphone. Ga hiervoor naar het telefoonmenu en selecteer het gedeelte "Instellingen". Activeer vervolgens het item "Draadloze netwerken", maak een APN aan en stel internettoegangspunten in. Als u het iOS-besturingssysteem gebruikt, bevinden de APN-toegangspuntinstellingen zich in het gedeelte "Basic", waar u het item "Netwerk" moet selecteren en de functie "Mobiel datanetwerk" moet zoeken. Specificeer de login en het wachtwoord van de site "mts", en naast de proxy moet je "192.168.192.192:8080" schrijven. Klik op opslaan en probeer het ontvangen MMS-bericht te lezen.

Stap 2

Activeer de GPRS-service voordat u MMS instelt op gewone mobiele telefoons. Om dit te doen, moet u contact opnemen met de MTS-servicesalon, de internetassistent op de website van de mobiele operator gebruiken of 111 bellen. Ga naar de MTS-website

Stap 3

Ga naar het gedeelte Help & Service en selecteer Instellingen. Voer uw telefoonnummer in en binnen enkele seconden ontvangt u een systeembericht met de instellingen. Druk op de knop Opslaan op je telefoon. Als gevolg hiervan worden zowel GPRS als MMS tegelijkertijd geconfigureerd.

Stap 4

Als je geen toegang hebt tot internet, bel dan 111 en luister naar de instructies van het antwoordapparaat. Ga naar het gedeelte "Services" en haal eerst de instellingen voor GPRS op, kies vervolgens dit nummer opnieuw en sla de MMS-instellingen op.

Stap 5

Controleer de internetverbinding op uw telefoon. Nu kunt u naar het gedeelte "MMS-berichten" gaan, waar u "Ontvangen" kunt selecteren. Daar zou een niet-geladen bericht moeten verschijnen. Klik erop. Na een tijdje begint de MMS op te slaan op de telefoon. Onderbreek dit proces niet, anders moet u helemaal opnieuw beginnen. De snelheid van het openen van een document is afhankelijk van de snelheid van de internetverbinding op uw telefoon.

Aanbevolen: