Muziek Op Je Telefoon Uitschakelen

Inhoudsopgave:

Muziek Op Je Telefoon Uitschakelen
Muziek Op Je Telefoon Uitschakelen

Video: Muziek Op Je Telefoon Uitschakelen

Video: Muziek Op Je Telefoon Uitschakelen
Video: Hoe zet je muziek op je mp3,telefoon en alle apparaten! 2024, Mei
Anonim

De "Beep"-service is beschikbaar voor abonnees van veel mobiele operators. Het bestaat erin dat de persoon die iemand belt, muziek hoort in plaats van de gebruikelijke beltonen. Indien niet nodig, kan deze betaalde optie worden uitgeschakeld.

Muziek op je telefoon uitschakelen
Muziek op je telefoon uitschakelen

Noodzakelijk

  • - mobiele telefoon;
  • - toegang tot internet;
  • - het paspoort;
  • - kantoor van een mobiel bedrijf.

instructies:

Stap 1

Als u een abonnee bent van het mobiele MTS-netwerk, kunt u de Beep-service op uw telefoon op een van de volgende manieren uitschakelen. Stuur een USSD-verzoek: * 111 * 29 #, druk op de beltoets en volg de instructies van het systeem. Bel 0500, mits je in je woonplaats bent. Gebruik de "Mobile Assistant" door vanaf uw telefoon het volgende nummer te kiezen: 00222151. Als u toegang heeft tot het netwerk, kunt u de "Beep" uitschakelen via de "Internet Assistant" door naar de officiële pagina van de "MTS" te gaan bedrijf en klik op de bijbehorende link. U kunt ook contact opnemen met de exploitant van de 24-uurs referentieservice op 0890 of een bezoek brengen aan de MTS-showroom in uw stad.

Stap 2

Als de simkaart van uw telefoon wordt onderhouden door de Megafon-operator, belt u 0770 en volgt u de aanwijzingen van de autoinformer om de piepservice uit te schakelen. Daarnaast kunt u het Callcenter 0500 bellen en deze optie automatisch of met hulp van een telefoniste uitschakelen. Met behulp van het "Service-Guide"-systeem, dat kan worden ingevoerd vanaf de officiële website van de provider, kunt u ook de "Beep" -service uitschakelen. Een andere mogelijkheid om dit probleem op te lossen is om de showroom van de Megafon-operator in uw stad te bezoeken.

Stap 3

Op voorwaarde dat u abonnee bent van het mobiele netwerk "Beeline", kunt u de "Hallo"-service (zoals deze door deze operator wordt genoemd) uitschakelen door te bellen naar 0674090770. U kunt dit ook doen in het "persoonlijke account van mobiele communicatie" op de website van het bedrijf of door contact op te nemen met de netwerkoperator op 0622. Een Beeline communicatiesalonspecialist in uw stad zal u ook helpen dit probleem op te lossen.

Stap 4

Met behulp van de simkaart van het mobiele bedrijf "Tele2" kunt u de "Beep"-service uitschakelen door vanaf uw telefoon het commando te verzenden: * 115 * 0 # en op de beltoets te drukken. Of bel het netwerk helpdesk nummer: 611 en vraag om deze optie voor je uit te schakelen. Een bezoek aan het Tele2-kantoor helpt je ook om het probleem op te lossen.

Aanbevolen: