Muziek Downloaden Naar Je Telefoon Vanaf Een Computer

Inhoudsopgave:

Muziek Downloaden Naar Je Telefoon Vanaf Een Computer
Muziek Downloaden Naar Je Telefoon Vanaf Een Computer

Video: Muziek Downloaden Naar Je Telefoon Vanaf Een Computer

Video: Muziek Downloaden Naar Je Telefoon Vanaf Een Computer
Video: How to Transfer Music from Computer to iPhone 2024, April
Anonim

Moderne mobiele telefoons kunnen veel gadgets vervangen, waardoor het leven van hun gebruikers veel gemakkelijker wordt. Bijna alle telefoons hebben een ingebouwde muziekspeler, je hoeft hem alleen maar te vullen met muziek en te genieten van het luisteren.

Muziek downloaden naar je telefoon vanaf een computer
Muziek downloaden naar je telefoon vanaf een computer

Het is nodig

  • - mobiele telefoon;
  • - een computer;
  • - usb-kabel of bluetooth-adapter.

instructies:

Stap 1

Gebruik de USB-kabel die bij uw mobiele apparaat is geleverd om muziek naar uw telefoon te downloaden. Gebruik voor een gemakkelijke verbinding via een USB-kabel de software-cd die bij uw telefoon is geleverd. Steek de mini-usb-stekker in de telefoon, sluit het andere uiteinde van het snoer aan op de computer. Het Plug and Play-apparaat wordt automatisch gezocht en de inhoud van de telefoon wordt in een apart venster geopend. Als de inhoud niet automatisch wordt geopend, opent u "Apparaatbeheer" en klikt u met de rechtermuisknop op de snelkoppeling van de computer. Selecteer in het contextmenu dat wordt geopend het item "Hardwareconfiguratie bijwerken".

Stap 2

Markeer de nummers die u naar uw telefoon wilt "gooien" en kopieer ze. Open de map Geluiden (of Muziek) op je telefoon en plak de gekopieerde audio-opnames. Gebruik Hardware veilig verwijderen om uw telefoon los te koppelen van uw computer.

Stap 3

U kunt ook een Bluetooth-adapter gebruiken om muziek te downloaden. In dit geval moet uw telefoon gegevensoverdracht via Bluetooth-technologie ondersteunen. Installeer de adaptersoftware vanaf de meegeleverde schijf. Sluit vervolgens de bluetooth-adapter aan via de USB-poort van de computer. Het programma start automatisch, selecteer in het geopende venster het item "Zoeken naar apparaten". Het Bluetooth-apparaat van de telefoon moet op dit moment zijn ingeschakeld. Selecteer het gevonden apparaat in het programmavenster en klik op de knop "Verbinding maken".

Stap 4

Bevestig de verbinding met je telefoon en begin met het overzetten van bestanden. Klik op de knop "Bestanden overzetten" in het programmavenster, selecteer de gewenste nummers en klik op de knop "Overdragen via Bluetooth". Zorg ervoor dat u uw ontvangst van elk nummer bevestigt. Selecteer Muziekbibliotheek vernieuwen om audiobestanden aan uw muziekspeler toe te voegen.

Aanbevolen: