Hoe Over Te Stappen Naar Een Nieuw Tarief In Megafon In

Inhoudsopgave:

Hoe Over Te Stappen Naar Een Nieuw Tarief In Megafon In
Hoe Over Te Stappen Naar Een Nieuw Tarief In Megafon In

Video: Hoe Over Te Stappen Naar Een Nieuw Tarief In Megafon In

Video: Hoe Over Te Stappen Naar Een Nieuw Tarief In Megafon In
Video: 📶 4G LTE USB-modem met WiFi van AliExpress / Review + Instellingen 2024, April
Anonim

Tijdens het gebruik van telecommunicatiediensten kunnen Megafon-abonnees de tarieven op elk gewenst moment wijzigen. Dit kan op verschillende manieren. Houd er rekening mee dat u een klein bedrag moet betalen om uw tariefplan te wijzigen.

Hoe over te stappen naar een nieuw tarief in Megafon
Hoe over te stappen naar een nieuw tarief in Megafon

Noodzakelijk

  • - mobiele telefoon;
  • - het paspoort;
  • - het bedrag op het saldo van de persoonlijke rekening.

instructies:

Stap 1

Ontdek allereerst alle informatie over het gewenste tarief - prijzen, diensten en opties. Om dit te doen, kunt u de officiële website op internet gebruiken of rechtstreeks contact opnemen met een specialist van het mobiele bedrijf, dat wil zeggen 0500 bellen. Geef de kosten van deze operatie op.

Stap 2

Vraag uw tariefplan aan via het Service-Guide internetsysteem. Maar zorg ervoor dat u eerst een wachtwoord registreert, omdat dit nodig is om toegang te krijgen tot persoonlijke gegevens. Terwijl u in het netwerk bent, kiest u * 105 * 00 # vanaf uw mobiele apparaat en de toets "Bellen". Binnen een minuut wordt er een bericht met de benodigde informatie naar je mobiele telefoon gestuurd.

Stap 3

Ga naar de officiële website van het bedrijf - www.megafon.ru. Klik in de rechterbovenhoek op het opschrift "Servicegids". Er wordt een pagina voor u geopend waar u een 10-cijferig telefoonnummer moet invoeren en het wachtwoord dat u in het bericht hebt ontvangen. Klik aan het einde op "Inloggen".

Stap 4

Klik in de rubriek "Diensten en tarief" op het item "Het tariefplan wijzigen". U ziet de naam van uw tarief en een lijst van de tarieven die u kunt gebruiken. Stel de datum of periode in vanaf wanneer de ingevoerde acties van kracht moeten worden. Klik op "Bestellen".

Stap 5

U kunt uw tariefplan ook wijzigen met de hulp van een bedrijfsspecialist. Bezoek hiervoor het kantoor van Megafon OJSC. Neem je paspoort en persoonlijk rekeningnummer (of simkaart) mee. Een medewerker van het bedrijf zal u vragen een tariefwijzigingsaanvraag in te vullen. Daarna wordt de operatie binnen enkele dagen uitgevoerd.

Stap 6

Neem contact op met het contactcenter van de mobiele operator. Bel hiervoor vanaf uw telefoon 0500. Wacht op het antwoord van de specialist en vertel hem uw paspoortgegevens of een codewoord. Leg aan de medewerker uit dat je het tariefplan wilt wijzigen (geef aan welke). Binnen enkele dagen na ontvangst van de aanvraag wordt het tarief gewijzigd.

Aanbevolen: