Een Mobiele Telefoon Controleren

Inhoudsopgave:

Een Mobiele Telefoon Controleren
Een Mobiele Telefoon Controleren

Video: Een Mobiele Telefoon Controleren

Video: Een Mobiele Telefoon Controleren
Video: Hoe kan je iemands WhatsApp aflezen 2024, Mei
Anonim

Moderne mobiele telefoons hebben een functionaliteit die vergelijkbaar is met die van een personal computer. Voordat je aan de slag gaat met de telefoon is het handig om te kijken hoe goed deze functies werken, de eigenschappen te vergelijken met de standaarden. Deze acties zullen het volwaardige werken met de telefoon verder vergemakkelijken.

Een mobiele telefoon controleren
Een mobiele telefoon controleren

Noodzakelijk

Mobiele telefoon, Quadrant Standard, Neocore, Android Market, Smartbench 2011, Multitouch Visualizer 2, iTunes

instructies:

Stap 1

Installeer voor een Android-telefoon de Quadrant Standard-software op de telefoon. U kunt het programma downloaden van de site https://market.android.com of via de Android Market-app die op uw telefoon is geïnstalleerd. Quadrant Standard controleert afbeeldingen, RAM, grafische versneller. Na voltooiing van het werk zal het programma uw resultaat tonen en een tabel weergeven waarin de belangrijkste kenmerken van uw telefoon worden vergeleken met andere Android-telefoons

Stap 2

Installeer Smartbench 2011 om de dual-coreprocessor op Android te testen. U kunt het programma downloaden van de website https://market.android.com, of met behulp van de Android Market-applicatie die op de telefoon is geïnstalleerd. Smartbench 2011 test de grafische prestaties van CPU en gaming. Het programma bepaalt de frequentie van de processor op uw telefoon en geeft u een tabel waarin de kenmerken van uw telefoon worden vergeleken met andere telefoons op basis van dual-coreprocessors op Android

Stap 3

Evenzo, om 3D-graphics op een Android-telefoon te controleren, installeert u het Neocore-programma. Installeer Multitouch Visualizer 2 om Multitouch-technologie op Android te testen.

Deze softwareproducten kunnen worden gedownload met behulp van de methode beschreven in stap 1.

Stap 4

De aanwezigheid van een huwelijk in een Apple iPhone-telefoon kan al bij de eerste start worden vastgesteld. Het besturingssysteem zal u vragen om een simkaart te plaatsen en verbinding te maken met iTunes. Als iTunes de iPhone niet detecteert, geeft dit aan dat er bepaalde problemen zijn met de telefoon of de USB-kabel of de compatibiliteit van de telefoon en de iTunes-versie.

Aanbevolen: