Hoe Erachter Te Komen Op Wie De Mobiele Telefoon Is Geregistreerd?

Inhoudsopgave:

Hoe Erachter Te Komen Op Wie De Mobiele Telefoon Is Geregistreerd?
Hoe Erachter Te Komen Op Wie De Mobiele Telefoon Is Geregistreerd?

Video: Hoe Erachter Te Komen Op Wie De Mobiele Telefoon Is Geregistreerd?

Video: Hoe Erachter Te Komen Op Wie De Mobiele Telefoon Is Geregistreerd?
Video: Slecht signaal op je Android telefoon? ZO kom je er achter waar je moet zijn! 2024, April
Anonim

Heb je last van een vervelende aanbidder? Zou je willen zeggen wat je van hem vindt, maar hij is ofwel stil als je de mobiele telefoon opneemt, of hij verbreekt de oproep? Laat je niet ontmoedigen, want je kunt erachter komen bij wie het nummer is geregistreerd, van waaruit ze je constant bellen en een verklarend gesprek voeren met een saaie abonnee.

Hoe erachter te komen op wie de mobiele telefoon is geregistreerd?
Hoe erachter te komen op wie de mobiele telefoon is geregistreerd?

instructies:

Stap 1

Krijgt u bedreigingen van een onbekend nummer, ga dan direct naar de politie. Wetshandhavingsinstanties zijn wettelijk verplicht om u te helpen de aanvaller te vinden en voor het gerecht te brengen. Zorg ervoor dat u het telefoonnummer van waaruit u wordt gebeld, opslaat als dit niet is geclassificeerd. Dit zal de politieagenten helpen bij hun onderzoek. Zij zullen een officieel verzoek indienen bij de telecomoperator, die hen volledige informatie zal verstrekken over de onzorgvuldige abonnee. Vanzelfsprekend wordt u geïnformeerd over wie het nummer heeft geregistreerd waarvan de dreigementen zijn ontvangen.

Stap 2

Als u geen bedreigingen ontvangt, maar u toch de abonnee moet achterhalen bij wie het nummer is geregistreerd, probeer dan een aantal verkooppunten voor wetshandhavingsinstanties te vinden. Misschien biedt een kennis die je hebt gevonden informatieondersteuning voor je mooie ogen of een andere motiverende factor die je zelf moet bedenken.

Stap 3

Werk de mogelijkheid uit om de benodigde informatie op internet te zoeken. U kunt betaalde en gratis zoekdiensten gebruiken die worden aangeboden op de pagina's van het wereldwijde netwerk. Begin bijvoorbeeld eerst met gratis ones https://poisk.vid.ru of https://poisk.goon.ru. Hoogstwaarschijnlijk is de op deze manier verkregen informatie verouderd of niet betrouwbaar. Dus probeer betaalde zoekmachines in het geval van het gratis zoekfiasco. Beginnen met https://centrpoisk.narod.ru en https://sherlok.ru. Het is ook niet overbodig om te proberen de databases van mobiele operators te downloaden. Hoewel, als het mogelijk is om zo'n database te vinden, de informatie die erin staat in de regel niet langer relevant is

Stap 4

Probeer te zoeken in databases van telecomoperators die te koop staan. Ondanks het artikel van het wetboek van strafrecht dat de verspreiding van persoonlijke gegevens over een persoon regelt, weerhoudt dit bepaalde burgers er niet van om ambachtelijke schijven met dergelijke databases te verkopen op markten waar ze radio-elektronica verkopen.

Aanbevolen: