Hoe Kom Je Erachter Op Wie Het Mobiele Nummer Is Geregistreerd?

Inhoudsopgave:

Hoe Kom Je Erachter Op Wie Het Mobiele Nummer Is Geregistreerd?
Hoe Kom Je Erachter Op Wie Het Mobiele Nummer Is Geregistreerd?

Video: Hoe Kom Je Erachter Op Wie Het Mobiele Nummer Is Geregistreerd?

Video: Hoe Kom Je Erachter Op Wie Het Mobiele Nummer Is Geregistreerd?
Video: Webinar: Meer telefonische leads meten met call tracking 2024, April
Anonim

Als u voor de taak staat om uit te zoeken bij wie het mobiele telefoonnummer is geregistreerd, weet dan dat u niet de eerste bent die deze vraag stelt. Voordat u aan de slag gaat, moet u onthouden dat er geen legitieme manieren zijn om uw nieuwsgierigheid te bevredigen. Inbreuk op de privacy wordt geregeld door het wetboek van strafrecht. Maar als het doel de middelen heiligt, ga dan aan de slag.

Hoe kom je erachter op wie het mobiele nummer is geregistreerd?
Hoe kom je erachter op wie het mobiele nummer is geregistreerd?

instructies:

Stap 1

Zoek kennissen bij telecomoperators die toegang hebben tot databases met informatie over abonnees. Ondanks het feit dat dit vrij moeilijk is om te doen, is de methode zeer effectief. Denk van tevoren na over de motivatie van je kameraad. Het zal voor hem immers vrij moeilijk zijn om de door u gewenste informatie te achterhalen. En de veiligheidsdienst, die elke informatielekkage van het bedrijf strikt onderdrukt, slaapt niet.

Stap 2

Koop de database van de gewenste telecomoperator. Dergelijke databases zijn vrij verkrijgbaar op de elektronicamarkten of op internet. Controleer bij aankoop de prestaties van de schijf. Ze worden immers illegaal verkocht en de cheque wordt niet geslagen. Bij een latere uitwisseling kunnen er problemen ontstaan. Het kan ook zijn dat u de informatie die u nodig heeft niet in de database vindt, omdat het verandert heel snel. Vraag daarom naar de "versheid" van de informatie op de gekochte schijf.

Stap 3

Probeer kennissen te zoeken bij wetshandhavingsinstanties. De politie kan officieel informatie opvragen over de abonnees van alle telecomoperators om operationele zoekacties uit te voeren. Zij kunnen je misschien helpen en de informatie krijgen die je nodig hebt. Als je wordt bedreigd door een onbekend nummer en je wilt zijn abonnee weten om de bedreigingen te stoppen, dan heb je een directe weg naar het politiebureau. Wetshandhavingsinstanties zijn wettelijk verplicht om u te helpen en de identiteit te achterhalen van de persoon die u bedreigt.

Stap 4

Raadpleeg de internetzoekservices. De pagina's staan vol met sites, zowel betaalde als gratis, die aanbieden om de informatie te vinden die je nodig hebt. U moet beginnen met een gratis zoekopdracht en, als deze mislukt, overgaan op een betaalde. De kosten voor een dergelijke service zijn anders en schommelen rond de $ 10. Wees voorzichtig bij het betalen voor de dienst door een sms-bericht te verzenden vanaf uw mobiele telefoon. De werkelijke kosten van sms kunnen aanzienlijk verschillen van de op de site aangegeven kosten.

Aanbevolen: