Hoe Kom Ik Erachter Bij Wie Een Mobiele Telefoon Is Geregistreerd?

Inhoudsopgave:

Hoe Kom Ik Erachter Bij Wie Een Mobiele Telefoon Is Geregistreerd?
Hoe Kom Ik Erachter Bij Wie Een Mobiele Telefoon Is Geregistreerd?

Video: Hoe Kom Ik Erachter Bij Wie Een Mobiele Telefoon Is Geregistreerd?

Video: Hoe Kom Ik Erachter Bij Wie Een Mobiele Telefoon Is Geregistreerd?
Video: Slecht signaal op je Android telefoon? ZO kom je er achter waar je moet zijn! 2024, April
Anonim

Heel vaak heeft ieder van ons momenten in het leven waarop het gewoon nodig is om iets over een andere persoon te leren. Als we er rekening mee houden dat een mobiele telefoon recentelijk een integraal onderdeel is geworden van het leven van een moderne persoon, ontstonden er vrij vaak situaties waarin het nodig was om erachter te komen voor wie een mobiele telefoon is geregistreerd.

Hoe kom ik erachter bij wie een mobiele telefoon is geregistreerd?
Hoe kom ik erachter bij wie een mobiele telefoon is geregistreerd?

instructies:

Stap 1

Het is momenteel mogelijk om de database van een gestolen mobiele operator te kopen. Het is jouw taak om zo'n basis te vinden en te verwerven. Alle informatie die een abonnee aangeeft bij het sluiten van een contract voor de levering van mobiele diensten, gaat rechtstreeks naar jouw handen. U zult de achternaam, voornaam en patroniem van de abonnee, zijn registratie en registratie, evenals, in sommige gevallen, paspoortgegevens kunnen achterhalen.

Stap 2

Je kunt zo'n database kopen op markten waar elektronica wordt verkocht of in metroovergangen, maar ook via internet. De kosten van de basis zullen, afhankelijk van de plaats van aankoop, verschillen. De goedkoopste en gemakkelijkste manier om te kopen is online. U kunt betalen door te sms'en vanaf uw mobiele telefoon of via uw e-wallet.

Stap 3

Raadpleeg zoekdiensten die in grote aantallen op het wereldwijde netwerk te vinden zijn. Diensten kunnen zowel betaald als gratis zijn. Probeer eerst de gratis zoekfunctie uit, als je geluk hebt, zul je meteen de informatie vinden die je nodig hebt.

Stap 4

Als niets voor u heeft gewerkt, ga dan naar de betaalde sites. Nadat u de bestaande mobiele telefoon hebt ingevoerd, wordt u gevraagd om voor de service te betalen, meestal door een sms naar een specifiek nummer te sturen. Het geldbedrag wordt van uw rekening afgeschreven en er wordt informatie over de abonnee verstrekt. De gemiddelde circulatiekosten schommelen rond de 150 roebel. Maar onthoud dat de nauwkeurigheid van de op deze manier verkregen informatie niet altijd overeenkomt met de werkelijkheid en zorgvuldige verificatie vereist.

Stap 5

Zoek mensen die je kent bij de politie. De politie heeft het recht om officiële onderzoeken in te stellen bij mobiele operators om informatie over de abonnee te achterhalen. Meestal wordt dit soort informatie gevraagd wanneer de abonnee bedreigingen ontvangt van een onbekend telefoonnummer en hij zich met een verklaring naar het politiebureau wendt. De politie vindt een persoon die de abonnee bedreigt en neemt de nodige maatregelen jegens hem. Misschien helpt het je als je gemotiveerd nadenkt over de vraag en duidelijk uitlegt waarom je de gegevens van een ander nodig hebt.

Aanbevolen: