Hoe Erachter Te Komen Aan Wie Het Telefoonnummer Is Geregistreerd

Inhoudsopgave:

Hoe Erachter Te Komen Aan Wie Het Telefoonnummer Is Geregistreerd
Hoe Erachter Te Komen Aan Wie Het Telefoonnummer Is Geregistreerd

Video: Hoe Erachter Te Komen Aan Wie Het Telefoonnummer Is Geregistreerd

Video: Hoe Erachter Te Komen Aan Wie Het Telefoonnummer Is Geregistreerd
Video: Minor ZPBM - Hoe maak je een probleemanalyse? 2024, Maart
Anonim

Tot op heden verstrekken mobiele operators geen informatie over hun abonnees. Daarom, als u moet bepalen op wie het telefoonnummer is geregistreerd, zult u met veel problemen worden geconfronteerd.

Hoe erachter te komen aan wie het telefoonnummer is geregistreerd
Hoe erachter te komen aan wie het telefoonnummer is geregistreerd

instructies:

Stap 1

De eenvoudigste manier om erachter te komen op wie de telefoon is geregistreerd, is door met deze vraag contact op te nemen met de mobiele provider. Maar alleen de politie en enkele andere rechtshandhavingsorganisaties van een hogere orde, zoals de FSB, FSO, SVR, enz., kunnen officieel een dergelijk onderzoek instellen. Wat te doen met een gewone sterveling die geen kennissen heeft in dergelijke kringen. Probeer verkooppunten te vinden voor medewerkers van mobiele operators. Hoewel ze geen abonneegegevens mogen vrijgeven, kunnen ze toch een compromis met u sluiten en u tegen een redelijke vergoeding helpen. Hoe ze het doen, is niet jouw zorg. Het belangrijkste is dat je de informatie krijgt die je nodig hebt.

Stap 2

U kunt "militaire truc" gebruiken en rechtstreeks contact opnemen met de operator. Om dit te doen, heb je acteervaardigheden en een beetje improvisatie nodig. Het feit is dat wanneer u betaalt voor communicatiediensten, de operators de persoonlijke gegevens van de betaler zien. Deze informatie kan en moet worden gebruikt als u wilt weten op wie het telefoonnummer is geregistreerd. Trek een medelijdend gezicht. Ga naar het betaalpunt voor mobiele communicatie, dat nu op elke hoek te vinden is, met een vooraf bedachte legende. U kunt bijvoorbeeld een manager die betaling voor communicatiediensten accepteert, vertellen dat uw beste vriend, die nu op zakenreis is, geen geld meer heeft op zijn telefoon en dat u zijn saldo wilt opwaarderen. Een kwestie van leven en dood. Maar je bent gewoon het laatste nummer van de telefoon vergeten. Maak smekende ogen en vraag om hulp. Als je goed bluft, zal de operator je de vereiste informatie vertellen - de achternaam, voornaam, patroniem van de abonnee. Als je nog een paar excuses bedenkt, kun je andere informatie eruit vissen. Maar het is aan jou om te beslissen. Onthoud dat het belangrijkste is dat je legende geloofwaardig is. Maar wat te doen als de manager van de salon voor mobiele communicatie u weigert? Dat klopt, we gaan naar de volgende plaats, waar ze betalingen voor mobiele communicatie accepteren, en herhalen de procedure.

Aanbevolen: