Een Nokia-smartphone Ontgrendelen

Inhoudsopgave:

Een Nokia-smartphone Ontgrendelen
Een Nokia-smartphone Ontgrendelen

Video: Een Nokia-smartphone Ontgrendelen

Video: Een Nokia-smartphone Ontgrendelen
Video: FORGOT PASSWORD - How to Unlock the Nokia 5 or ANY Nokia Android Smartphone 2024, April
Anonim

Velen van u, die uw smartphone willen beschermen tegen diefstal of hacking, plaatsen er wachtwoorden op die het mobiele apparaat blokkeren voor nieuwsgierige handen en ogen. Maar wat als u de slotcode bent vergeten of kwijt bent? Hoe kan ik het herstellen?

Een Nokia-smartphone ontgrendelen
Een Nokia-smartphone ontgrendelen

Noodzakelijk

  • - Computerprogramma's Phone Unlock of Mcode;
  • - online generator;
  • - generator unlock_me;
  • - MyNokiaTool-programma.

instructies:

Stap 1

Er zijn verschillende manieren om Nokia-smartphones van elk merk of model te ontgrendelen.

Download en installeer een speciaal Phone Unlock-programma op uw thuiscomputer, dat binnen enkele minuten het juiste wachtwoord voor uw smartphone vindt. Om met het bovenstaande programma te werken, moet u de volgende reeks acties uitvoeren. Start Keygen. Klik hiervoor op het pictogram, dat zich in de map van het geïnstalleerde programma bevindt, klik met de rechtermuisknop en selecteer "Eigenschappen". Zoek in het formulier dat verschijnt het tabblad "Compatibiliteit" en vink het vakje aan naast de regel "Het programma uitvoeren in de gezamenlijke modus met Windows". Om alle bovenstaande bewerkingen te bevestigen, klikt u op de knop OK.

Stap 2

Na het starten van Keygen verschijnt een nieuw venster waarin u het item MobiFun Soft Phone Unlock v 1.01 S60 moet selecteren. Vervolgens zal het programma u vragen om de imei van uw mobiel in het daarvoor bestemde veld in te voeren, dat te vinden is op de batterij van de smartphone of de doos ervan. Sla uw invoer op door op genereren * te drukken. Zo ontvang je de antiblokkeercode (Code) voor je mobiele telefoon.

Stap 3

Nu moet u het programma Phone Unlock op uw mobiel installeren en uitvoeren. Na 1-1,5 minuut zal er een venster uitvliegen waarin u de eerder ontvangen code (Code) moet invoeren.

Stap 4

U kunt de blokkeringscode van Nokia-smartphones verwijderen met een ander programma (Mcode). In tegenstelling tot Phone Unlock hoeft u het niet op uw computer te installeren. Download het rechtstreeks naar uw telefoon. Start na de installatie het mcode-programma en selecteer "Functies" -> Get MasterCod ("Get MasterCod"). Voer in het venster dat verschijnt de imei van de smartphone in en bevestig het ingevoerde nummer door op de knop OK te klikken. Daarna verschijnt de ontgrendelcode op het scherm, die bij elk overeenkomstig verzoek moet worden ingevoerd.

Stap 5

Om Nokia-smartphones te ontgrendelen, kunt u ook de online generator, de unlock_me generator en het MyNokiaTool wachtwoordherinneringsprogramma gebruiken.

Aanbevolen: