Een Nokia 5310-telefoon Ontgrendelen

Inhoudsopgave:

Een Nokia 5310-telefoon Ontgrendelen
Een Nokia 5310-telefoon Ontgrendelen

Video: Een Nokia 5310-telefoon Ontgrendelen

Video: Een Nokia 5310-telefoon Ontgrendelen
Video: Nokia 5310 (2020) Unboxing & Tour | XpressMusic Returns 2024, April
Anonim

Heel vaak worden eigenaren van Nokia-telefoons geconfronteerd met een probleem als de telefoonvergrendeling (niet te verwarren met de toetsenbordvergrendeling). In speciale servicecentra voor een dienst als het ontgrendelen van een Nokia-telefoon, vragen meesters van 300 tot 700 roebel, en soms meer. Om niet zomaar geld te verspillen, willen gebruikers van Nokia-telefoons dit probleem zelf oplossen.

Een Nokia 5310-telefoon ontgrendelen
Een Nokia 5310-telefoon ontgrendelen

Redenen om je Nokia 5310-telefoon te vergrendelen

Nokia 5310-telefoons worden meestal om verschillende redenen geblokkeerd. Ten eerste gebeurt dit na het wijzigen en inschakelen van de beveiligingscode om het toetsenbord te vergrendelen. Mobiele telefoons van dit model hebben vaak zulke "glitches" wanneer de oude beveiligingscode niet meer geldig is en de telefoon de nieuwe code niet als correct ervaart. Het blijkt dat je de telefoon wel aan kunt zetten, maar het slot niet kunt verwijderen.

Andere soorten blokkeringen hebben betrekking op de simkaart. Bijvoorbeeld als u de pincode drie keer verkeerd heeft ingevoerd. Dit probleem wordt opgelost door contact op te nemen met het centrum van uw mobiele operator.

Zelfontgrendeling Nokia-telefoon

Als u uw Nokia-telefoon zelf wilt ontgrendelen, zijn er verschillende manieren om deze te ontgrendelen. De eerste manier is om te proberen de oude code in te voeren. Als het niet werkt, moet u de batterij uit de telefoon verwijderen en deze enkele uren in zo'n gedemonteerde staat laten (het is het beste om 6-8 uur te wachten op betrouwbaarheid). Er zijn momenten waarop, na zo'n wachttijd, een nieuwe code wordt geactiveerd en de telefoon wordt ontgrendeld. Als dit niet is gebeurd, is het probleem veel ernstiger dan het vanaf het begin leek.

Krijg professionele hulp

In het geval dat de telefoon niet kan worden ontgrendeld, moet u contact opnemen met de professionals. Op internet vindt u vaak aanbiedingen van dergelijke diensten, evenals verschillende programma's waarmee u de Nokia 5310 kunt ontgrendelen. In zeer zeldzame gevallen moet u dergelijke mensen vertrouwen, omdat programma's vaak de telefoon kunnen beschadigen (infecteren met virussen), en mensen zullen je gewoon een behoorlijke hoeveelheid geld in rekening brengen en verdwijnen zonder iets te doen. Om dergelijke onaangename situaties te voorkomen, dient u alleen contact op te nemen met officiële servicecentra. U kunt bijvoorbeeld uw vergrendelde Nokia-telefoon inleveren bij gelicentieerde diensten in uw stad die een uitstekende reputatie hebben opgebouwd.

Hoeveel kost het om een Nokia-telefoon te ontgrendelen?

In elke stad zullen de kosten van een dergelijke service anders zijn. In een reguliere service in Moskou die Nokia-telefoons repareert, kost ontgrendeling bijvoorbeeld 450 roebel. In kleine steden kost deze service niet veel minder - ongeveer 300-400 roebel.

Concluderend is het vermeldenswaard dat het nog steeds beter is om dit bedrijf uit te besteden en toe te vertrouwen aan professionals, omdat 300-500 roebel niet zo'n groot bedrag is.

Aanbevolen: