Een USB-flashstation Ontgrendelen Op Nokia

Inhoudsopgave:

Een USB-flashstation Ontgrendelen Op Nokia
Een USB-flashstation Ontgrendelen Op Nokia

Video: Een USB-flashstation Ontgrendelen Op Nokia

Video: Een USB-flashstation Ontgrendelen Op Nokia
Video: unlocking a flash memory thumb drive the low-tech way 2024, Maart
Anonim

De inhoud van telefoongeheugenkaarten kan naar goeddunken van de gebruiker worden geblokkeerd. Vergrendelingsmethoden zijn verschillend, bijvoorbeeld eenvoudige schrijfbeveiliging, het instellen van een wachtwoord voor toegang tot bestanden of het blokkeren van toegang tot bepaalde gegevens.

Een USB-flashstation ontgrendelen op Nokia
Een USB-flashstation ontgrendelen op Nokia

instructies:

Stap 1

Open het hoofdmenu van uw Nokia-telefoon. Zoek het item dat verantwoordelijk is voor toegang tot geheugenelementen. Kies een van de flashcards en zorg ervoor dat de toegang ertoe wordt geblokkeerd. Als u een smartphone heeft, kunt u het menu vinden in het gedeelte "Bestandsbeheer" in het menu "Office" of "Configuratiescherm" voor het geval dat er geen apart item voor de kaart is geïnstalleerd.

Stap 2

Probeer het beveiligingswachtwoord van uw telefoon in te voeren, dat standaard 12345 of 00000 is, voor het geval u het tijdens het gebruik niet hebt gewijzigd. Probeer ook verschillende combinaties die het meest waarschijnlijk zijn als de telefooncode niet werkt.

Stap 3

Zorg ervoor dat het bestandsbeveiligingssysteem niet op uw geheugenkaart is geïnstalleerd. Schakel hiervoor uw mobiele apparaat uit en verwijder de USB-stick. Controleer de positie van de Lock-Unlock-schakelaar; verplaats deze indien nodig naar de tweede positie.

Stap 4

Controleer of uw flashkaart in de computer wordt geopend. Steek hem in de kaartlezer en sluit hem vervolgens aan op de USB-poort van de pc. Als de kaart wordt geopend en bestandsbewerkingen voor u beschikbaar zijn, ligt het probleem hoogstwaarschijnlijk in de instellingen van uw telefoon. Voer een fabrieksreset uit om het probleem te verhelpen.

Stap 5

Ga hiervoor naar het menu van het configuratiescherm, selecteer "Algemeen" en zoek de telefoon terug naar de oorspronkelijke instellingen. Plaats vervolgens de verwijderbare opslag terug, zet de telefoon aan en controleer het slot. Zorg er ook voor dat de toegang tot de geheugenkaart op uw telefoon niet wordt gereguleerd door speciale applicaties en bestandsbeheerders.

Stap 6

Als de flashkaart niet wordt geopend in het menu van uw computer, formatteer deze dan met standaard Windows-hulpmiddelen en reset de telefooninstellingen naar de originele. Plaats de geheugenkaart in uw telefoon en formatteer deze opnieuw vanuit het menu van uw mobiele apparaat.

Aanbevolen: