Aanvullende MTS-services Uitschakelen

Inhoudsopgave:

Aanvullende MTS-services Uitschakelen
Aanvullende MTS-services Uitschakelen

Video: Aanvullende MTS-services Uitschakelen

Video: Aanvullende MTS-services Uitschakelen
Video: Приложение «Мой МТС» 2024, April
Anonim

De MTS-operator biedt zijn abonnees twee soorten opties: diensten en abonnementen. Afhankelijk van wat je precies hebt aangesloten, wordt ook de methode van loskoppelen geselecteerd (alleen in sommige gevallen). Feit is dat er ook universele deactiveringsopties zijn die in beide gevallen kunnen worden gebruikt.

Aanvullende MTS-services uitschakelen
Aanvullende MTS-services uitschakelen

instructies:

Stap 1

De ontkoppeling van veel diensten wordt gereproduceerd door een USSD-verzoek naar de operator te sturen. Elk van deze verzoeken kan echter een andere code hebben. Bezoek de officiële website van het bedrijf om erachter te komen wat er nodig is. Typ de naam van de optie waarin u geïnteresseerd bent in de zoekbalk en selecteer deze. Nadat u naar een nieuwe pagina bent overgeschakeld, selecteert u "Uitschakelen". Daarin staat precies hoe en met welke nummers je kunt deactiveren.

Stap 2

Er is echter een systeem waarmee u zowel het abonnement als de service kunt uitschakelen zonder naar extra nummers te zoeken. Dit systeem wordt "Internet Assistant" genoemd. Het is gemakkelijk te vinden op de officiële website van de MTS-operator. Als u het systeem nog nooit eerder hebt gebruikt, moet u zich erin registreren (dat wil zeggen, uw persoonlijke wachtwoord instellen voor autorisatie). Er zijn hier twee opties, en u kunt degene gebruiken die voor u het handigst is: stuur het USSD-commando * 111 * 25 # of bel 1118.

Stap 3

Er zijn twee velden op de hoofdpagina van de "Internet Assistant". Voer in de eerste uw mobiele telefoonnummer in en in de tweede - het ingestelde wachtwoord. Let op: het nummer wordt aangegeven zonder de acht.

Stap 4

Zodra je bent ingelogd en je komt in het beheermenu, open je in de linkerkolom de rubriek "Abonnementen". Alles wat u eerder hebt geactiveerd, wordt op het scherm weergegeven. Tegenover elk van hen staat het opschrift "Abonnement verwijderen". Klik erop om een ongewenst abonnement te verwijderen.

Stap 5

Om een "MTS"-service te weigeren, gaat u naar een andere sectie, deze heet "Tarieven en Diensten". Daarin heeft u het item "Beheer" nodig. Nadat u erop hebt geklikt, verschijnt een lijst met alle services die op uw nummer werken. Naast informatie over de kosten van elke service, ziet u ook de knop "Uitschakelen".

Aanbevolen: