Abonnement Op MTS Uitschakelen

Inhoudsopgave:

Abonnement Op MTS Uitschakelen
Abonnement Op MTS Uitschakelen

Video: Abonnement Op MTS Uitschakelen

Video: Abonnement Op MTS Uitschakelen
Video: Как отключить платные услуги на МТС ► 2024, April
Anonim

Abonnees die gebruikmaken van de communicatiediensten van de MTS-operator kunnen abonnementen op hun telefoon activeren. Dit betekent het aansluiten van elke dienst (bijvoorbeeld het krijgen van een dagelijkse horoscoop). Afmelden kan via het selfservice systeem.

Abonnement op MTS uitschakelen
Abonnement op MTS uitschakelen

instructies:

Stap 1

Het genoemde systeem heet "Internet Assistant". Om het in te voeren, gaat u naar de MTS-website en klikt u op de juiste kolom. U kunt het systeem echter niet zomaar gebruiken, omdat u zich moet registreren. Deze procedure is snel genoeg en kost niet veel tijd. De abonnee hoeft alleen een wachtwoord in te stellen voor zijn telefoonnummer. Dit kan door het korte nummer 1118 te bellen. Daarnaast is het verzenden van een USSD-verzoek * 111 * 25 # beschikbaar. Houd er trouwens rekening mee dat uw wachtwoord uit een bepaald aantal tekens moet bestaan (van vier tot zeven).

Stap 2

Voer nu alle benodigde gegevens in het autorisatievenster in (geef het telefoonnummer op zonder de acht). Daarna komt u in het hoofdmenu van de "Internet Assistant". In de linkerkolom vind je de kolom "Abonnementen", klik hierop. Vervolgens ziet u een lijst met alle aangesloten abonnementen. Om je af te melden voor een van hen, klik je op de knop "Abonnement verwijderen".

Stap 3

Houd er rekening mee dat het zelfbedieningssysteem u helpt niet alleen het abonnement, maar ook de reguliere service uit te schakelen. Ga hiervoor naar een andere sectie genaamd "Tarieven en Diensten". Selecteer daarin het item "Servicebeheer". Tegenover elke actieve dienst staat een knop "Uitschakelen". Gebruik het om degene op te geven die je niet langer nodig hebt.

Stap 4

U kunt onnodige services deactiveren dankzij een andere online service, Mobile Assistant. Om je af te melden, bel je 111 en druk je op de belknop. Overigens wordt er geen geld in rekening gebracht voor een oproep naar het opgegeven nummer (maar alleen als je op je thuisnetwerk zit).

Aanbevolen: